Hilsen fra.:
~ Tyskland ~
Det er svært at "undgå" Tyskland når man kører sydpå - og det er bestemt heller ikke meningen - for der er så mange rigtig dejlige steder - hvor man afgjort godt kan gøre holdt - eller direkte bruge en ferie på..
 

.Nogle gange har vi taget et par ekstra overnatninger her i Rothenburg - på denne plads  - og nydt den gamle By

 

.Byen er afgjort et besøg værd - i gå-afstand fra Pladsen - den gamle middelalderby er bl.a berømt for det permanente salg af Julepynt - hele året - hvor Turister fra hele Verden Valfarter til

                                                                

"Rothenburg by Night"

 

 

I Bayern er der også ganske smukt - og især med besøg på Kongeslottene "Neuschwanstein" - bygget Kong Ludwig d. 2. af Bayern (1869 - 1886) og Hohenschwanstein - minder om "Tornerose-slot"

 

Det er muligt at blive kørt derop i Hestevogn - men der er også en "bagvej" hvor man går op af en Rebstige der hænger udenpå Bjergsiden - over en Flod - hvis man altså har hang til den slags spænding..??

Familiens Tarzan tog udfordringen via Bjergsiden - mens Fruen holdt sig "på Stien" -
og sådan kom vi jo begge op til det samme Mål...

Slottet - Neuschwanstein.- er virkelig et besøg værd - smukt er det på alle årstider

 

 I Bodensøen ligger den smukke Blomster Ø - Mainau - som ejedes af den Svenske Greve Lennart Bernadotte - Fætter til vores Dronning Ingrid - som han gjorde til sit Livsværk - i 70 år - til sin død i 2004 - den er så smuk - og sejlturen dertil er også..
 

 

Øen Mainau for 250 år siden

 
 
Tilbage til Postkort
 
 
Tilbage til Forsiden