Fotos & Info om.:  
    www.onsevig.com/campingpladsen.htm   
  Onsevig Camping  
   
 Under vores besøg på "Falster Citycamping" - blev der også tid til en tur til Lolland for at se nærmere på "Onsevig Camping" - som jo også er med på vores liste over Campingpladser med "reel Prispolitik" - de såkaldt "Billig Pladser" - altså dem uden "Gebyrer - Pladsleje - Miljøafgifter - El-tilslutning" og hvad de ellers kan finde på at kalde den "skjulte Prisforhøjelse" . . som de tror Campisterne "sluger råt" . . !!
     
Men - det er vi jo rigtig - rigtig - rigtig mange der ikke gør - mange af os der  netop UNDGÅR den slags Pladser. .  og søger de "Gebyrfri" Pladser
       -   derfor er vi nu på vej ud at tjekke Onsevig Camping   -  
   
            Kort efter vi har passeret "Byporten" holder vi ved Pladsen . .  
 Straks blev vi modtaget af Fruen - vi præsenterede os - og fortalte om vores ærinde - og vi blev meget venligt budt Velkommen - og kunne frit    bevæge os rundt hvor vi ville - og havde vi spørgsmål var vi Velkommen til at stille dem - og få svar på det vi måtte ønske at vide . . .
 
Til Pladsen hører en hyggelig Restaurant - med servering ude eller inde -   den lille vej her lige frem går ind til selve Campingpladsen . .
 
                        Pladsen ligger bagved - og er omkranset af Buske og Træer - en rigtig Naturplads . . rigtig hyggelig - midt i Naturen
 
Pladsen er også velegnet til Træf - Huset her kan rumme mange pers. hvis f.eks BTN kan finde på at benytte andre pladser end Ballum?               
 
        her er virkelig hyggeligt  - man forventer næsten at møde Peter Malberg og "de andre" her i Haven - som er campingpladsen
 
                   også Hytter er det muligt at leje. . .   en lille skyggeplads med udsigt over marker (nej - vandet kan ikke ses)
 
                                          denne bygning indeholder bl.a en lille stue - med møbler som passer til stedet - til fri afbenyttelse
 
                   et køkken så skinnende rent og blankpoleret    en lille terrasse lige uden for køkkenet hvor middagen kan nydes
 
har man lyst at Grille er her et udendørs køkken - lige ud for  køkkenet    
 
                det anbefales at bære Solbriller på Badeværelset - her er så skinnende rent at det skærer i øjnene - og hyggeligt pyntet er her også
Baderum er stort og afskærmet så tøjet ikke bliver vådt
 
Her er rigtig hyggeligt - her kan man nemt nyde en lille ferie - nærmeste større By er Nakskov - 12 - 15 km her fra . . ellers er det landlige omgivelser med Fuglekvidder - en lise for sjælen - en nydelse for øjet - og lyde der glæder øregangene . .
 
Genbohuset kan nok erhverves billigt - og dejligt kan det blive :-))  BTN har også øje for Pladsen - ligeledes "campinrådet" - men bedst er det nu alligevel at det er campisterne der finder pladsen dejlig - og besøger den - og så kan det hele nydes for kr. 135,- pr. døgn - 2 pers. inkl el - bad - og evt. hund . . ganske uden "gebyrer" og andre "afgifter" - ! det er den rene pris - andet findes ikke her. . . !!  aug. 2010 . . . !!
   
  Fra denne lille Perle af en Plads fra "Fortiden" - kører vi nu tilbage til den travle nutid - og glæder os ved tanken om at muligheden for "ægte Camping" stadig findes . . .  og at den vil blive ved med det - hvis vi campister benytter disse pladser - og viser dem der er brug for dem . . !!!  
 
    God tur . . . !!!