Fotos & Info om.:  
  August 2010  http://www.fc-camp.dk/     
   Falster City camping
Reception - samt Køkken/Spisestue
 
Når man viser Billeder - og især når det er en slags "Reklame" så burde det være "forbudt" at vise regnvejrsbilleder - det er ikke fair over for den Plads man vil vise frem - eller fortælle om - for netop i trist vejr kan en ok-plads komme til at fremstå trist - og da Falster City Camping fik vores besøg, var det lige midt i den periode hvor Danmark på det nærmeste stod under vand . . så . . . !!!
 
Trods pladsen er tæt på "Gedser-vejen" ligger den i et lille Skovområde - her er vi ved indgangen - Pladsen er et Græsareal omkranset af Træer..
Pladsen er en "Rundkreds" - delt af en lille vej som går hele vejen rundt - ingen nummererede Pladser - man må ligge hvor man vil - blot skal afstanden holdes (naturligvis..!!) og det er ret betryggende at dette håndhæves . . !!
Mens Bent "pakker ud" tager jeg en lille tur rundt på Pladsen - Vejen går som sagt hele vejen rundt - og på den måde deler den pladsen i "2 dele" - en  "inderkreds - og en yderkreds" . . .  og man kan se det meste af pladsen rundt - uden det føles ubehageligt . . !
 Pladsen er ret åben - ja - men bestemt også skyggefulde pladser er her - hvis man skulle ønske det . . .
Lidt utroligt at der så tæt på en Europavej, og By, er en "By-camping" i et Skov-og Naturområde - beliggenhed taget i betragtning er her ret roligt.
           ovre ved Servicebygningen er en veludstyret Legeplads samt forefindes  også et par hoppeborge - men ikke så de er generende
Receptionen er vældig hyggelig -  og her findes mange gode brochurer om seværdigheder og oplevelser i omegnen . .
Her er et fint og delikat Køkken/Alrum som især benyttes af "Hyttefolket" (som kan få udleveret alt service de har brug for)
som sagt ligger pladsen i et Skovområde - her til venstre - og til højre kan spilles Squash - samt Fodboldklubberne  B 1901 og B 1921 lige frem
        Eller her kan spilles Skak på Pladsen med mega Skakbrikker                                            Her, et stemnings-vue over Pladsen
Ligeledes ligger en herlig Svømmehal - hvis man skulle ha` lyst til at Svømme . .  alt er inden for rækkevidde her - lige som Bussen også holder lige uden for Campingpladsen - den kører på kort tid til Stationen - hvorfra man kan tage en togtur til København - så sparer man at tage Bilen ind . .
 
Nykøbing har en del Kultur - og spændende Historie - fra Kongerne - Enkedronningerne - til Klosterkirke og Store Nordiske Krig - samt den nutidige Nykøbing F Revyen (styret af Flemming Krøll) - som får en super god kritik - og her er mulighed for at spise på Teateret inden Revyen.
 
Også venter en del oplevelser på det nærliggende Lolland - bl.a fra Middelalderen - en "By hvor alt foregår som i Middelalderen - hvor også maden tilberedes og serveres som på den tid .
 
På Falster City Camping er der ældre Toilet og Baderum - men her er rent - og Baderummene er store - og adskilte med Forhæng således at tøjet holdes tørt - (hvad sommetider er et problem på campingpladserne . . )
 
Her er Bad inkl. i overnatningsprisen - ligeledes er her Gratis Internet - HotSpot - Chefen er meget venlig og god for en kvik bemærkning.. og endelig er det en "attraktiv Pris-plads" - som findes på hjemmesidens Liste over "Billige" Campingpladser . . . netop - og især - fordi her ikke opkræves "smarte gebyrer" - selvopfundne Miljøafgifter - eller andre afgifter - her er det den reelle pris - som oven i købet gives ekstra Rabat på overnatningen i for af enten "Pensionist-rabat" - eller D.C.U-Rabat. . . !!  altså.:   Attraktiv Pris . . . !!
 
Pladsen benyttes meget som en fast årlig Tradition - når man skal opleve Nykøbing F-Revyen - så kommer Campisterne - flere hold Venner mødes år efter år - og nyder så Revyen og opholdet en lille uge her..
 
Vi kan anbefale Falster City Camping som centralt udgangspunkt for at opleve Falster og Lolland - !
 
 
 
Hvad vi ellers har oplevet ved vores ophold på Falster og Lolland kan ses HER       bl.a. besøg på Onsevig Camping også . .