~ Div. små ændringer ~
 
Glas, som ikke vælter under kørsel - tv. er tilskåret et par plader, derpå sat en ramme - som så står på skridsikker underlag. i pladerne er udskåret til div. størrelser Glas.
Th. hænger vinglas (som camp.vognen er "født" med) i en plexiglashylde - samt nedenunder er også Glas - i en plexiglashylde  . . aldrig har vi smadret et glas under kørsel:
 
Autoradio m/cd-afspiller er bygget ind i en hylde (træet fik vi af vores Forhandler)
 
Her er vi fri for at bore i enten døren - eller væggen til - eller på - Badeværelset.
De 2 håndklæder hænger udvendig på døren da vi har håndvasken der - badehåndklæder hænger inde på den anden side af døren - i Badeværelset . .
(hvis vi engang sælger vognen er der ikke ødelagt noget med skruer)
 
Skabet er RET stort - men var "kun" til hængetøj - hyldeskabene er hele vejen rundt ved sengen (som i de fleste vogne) men - af en eller anden grund - ja - så manglede jeg jo "skabsplads" :-)) så Bent delte skabet op - hyldetøj i den ene halvdel - og hængetøj i den anden halvdel . .
 
Skabet havde så svagt lys hvor man dårlig kunne "finde rundt" - så Bent satte en lysslange op - hele vejen rundt - 12v naturligvis - så den virker på både 220 - 0g 12v
Skabet rummer ret meget nu - skostativ på væggen - en Plast-hængeReol med lommer (mellem Skostativ og hængetøj så skosålerne ikke rammer tøjet) - samt rækken med de meget rummelige Hylder (som nemt fjerne hvis vi skal ha´ ekstra hængetøj med)
 
   
   

Tilbage til "Tips & ideer"

 
   

Tilbage til forsiden