* "Billigt" til Sverige med Stena Line *
 
Sverige er et dejligt land at rejse rundt i - meget smukt - alsidig natur - og en venlig befolkning . .
Vi selv har nydt mange dejlige ferier derovre - både kortere og længere perioder . .! og agter bestemt fortsat at rejse til - og i - Sverige.
Vi har altid bestilt via D.C.U - men problemet er (var) at vi skulle bestille en hjemrejsedato samtidig med udrejsen. .
For os er det lidt "utrygt" at tænke på man ikke "bare lige" kan ændre hjemrejsen til enten før eller efter den fastsatte dato - hvad vi et par gange har været udsat for at skulle hjem før tid .. !
Det viste sig at vi kun havde muligheden for at ændre ved henvendelse til D.C.U - problemet var den ene gang at det var efter Lukketid - så da kunne vi ikke - og den anden gang var en week end - altså igen ingen mulighed for at kontakte D.C.U..

Vi SKULLE hjem - så det hjælpsomme personale i Varberg gjorde hvad de kunne - og enden blev at vi måtte køre op til Göteborg - vente på natfærgen - og så hjem den vej
.

Næste gang foregik det på samme måde : "Op til Göteborg - vente på Natfærgen - og hjem med ½ døgns forsinkelse . .
Det skal siges at vore billetter var købt til Grenå/Varberg - og retur. - så det virker "underligt" at se den halvtomme Færge afsejle fra Varberg - og vi blev sendt op til Göteborg.  .??
Ja ja - vi klager ikke over hjælpen fra personalet - men undrer os over at se Færgen sejle hvor der kunne ha´ været endnu 50 vogntog (mindst) og vi skulle hele vejen op hvor vi netop kom fra - og vente på Natfærgen ..

Nuvel - hjem kom vi - og derefter skrev jeg til Stena Line - og spurgte om hvorfor vi ikke kunne ændre hjemrejsebilletten - samt hvorfor vi ikke kunne komme over viar Varberg.  . men SKULLE til Göteborg. . ?

Deres svar var : "ingenting"..!! De svarede aldrig..

Senere var vi på "Ferie for alle" i Herning - talte der med en Stena Line-medarbejder - hun ville undersøge sagen - og så ville jeg høre fra dem..!!
Hmmm...?!  jahhh . .????

Det er nogle år siden (en del) har endnu intet hørt - og droppede så at sejle over - og i stedet bruge Broerne - og så "slå 2 Fluer med ét smæk" :
Nemlig at besøge vore Unger på både ud- og hjemturen..!!

 

MEN.. :

Så kom Thomas Jensen med et RIGTIG godt Tip . . .  og billigere kan det nok ikke gøres . . .
Her gengives det gode tip fra Thomas:
 

CITAT:
"Skal I til Sverige med CV til sommer, så overvej at bruge Grenå - Varberg, og book billet via Stena Line BV Holland - det blev jeg opfordret til af en ven. Googlede siden, click på "To/from Scandinavia" - herefter click på billede "Caravan Free various route" - og derefter "Booking route". Jeg kunne booke bil og campingvogn til i alt 155 EURO for retur billetter - eller ca. DKR. 1,160,-. Billigste pris på tilsvarende på Stena Line´s danske hjemmeside for samme billet kr. 2.144 - med DCU rabat kr. 1.990 og med FDM kr. 1.698,- . Under alle omstændigheder en besparelse mellem kr. 540,- og ca. kr 1.000,-. !!!
Jeg har mailet til Stena Line´s ledelse, for at få en forklaring på disse forskelle på priser i de enkelte lande - har blot fået det svar at man kørte forskellige tilbud på de enkelte markeder !!! - men ønskede jeg den lave pris måtte jeg jo booke i Holland.
DCU og FDM må da føle sig lidt til grin over de rabatter som de har opnået når de ser dette.
Håber det er en forbrugeroplysning mange vil benytte og få glæde af, og som kan få øjnene op hos ledelsen i Stena, at sådan forskelsbehandler man ikke uden omkostninger.
PS. Det skal bemærkes at det favorable tilbud kun gælder dagsejlads !!!

CITAT   SLUT
 

Nu vil vi igen - med glæde - benytte Stena Line (vil dog undersøge muligheden for at ændre hjemrejsetid - hvis dette skulle blive nødvendigt igen . .?!
I hvert fald er det langt, langt billigere at bestille billetten her kontra via D.C.U. som jo er alt alt for dyr..
 


Tilbage til "Tips & Idéer"
 

Tilbage til Forsiden