* Spanien *
Side 2

 
Benalmadena - Arroyo de la Miel
Området nær Tivoli World & nord for Paloma Park

(modtaget af Søren - med Tak)

nær Tivoli World
(som i "gamle dage" blot hed "Tivoli Costa del Sol"
 (Bonsai :-) ) ?! Nær Tivoli World
også Nær Tivoli - tilsendt fra Søren
denne - og den næste - er oppe fra Arroyo - nord for Paloma Park
samme som ovenfor - fra anden vinkel - stadig fra Søren :-)
Ligeledes fra Arroyo de la Miel
Resten af Rundkørslerne på denne side er alle fra områderne : Arroyo de la Miel - og Benalmadena
Benalmadena Costa er et meget besøgt område nu - til forskel fra "fortiden" - dengang betød kun Torremolinos og Fuengirola noget:-)
en mega Vandstråle
og her set med Byvåben på
 
denne er lige uden for Tivoli
Typisk lun Spansk aftenstemning -  (eller rettere : sydlandsk generelt) :-)
Mon Robert Jacobsen har været her ? :-))
 
 
Bilen med Gasflasker, minder mig om : Spanske og Danske flasker har identiske regulatorer - så altså : dansker campister får nemt Gas i Spanien

vi slutter visningen af de mange Rundkørsler fra området Arroyo - og Benalmadena - som vi med stor TAK har modtaget af Søren -  nede ved vandet - Benalmadena Costa . . . (som er svært at tage uden Biler her :-)  men kan nemt se det er Sejl - og at vi så er ved vandet :-)

og, NEJ - det er ikke samme rundkørsel :-)
Med denne flotte Rundkørsel - på Benalmadena Costa - den runde form er lavet som Bølger - hvor Sejlene står støt i i de skummende bølger :-))
 
Senest har vi modtaget nedenstående - fra gode campingbekendte
Mon det er - om ikke Verdens - så dog Spaniens mindste Rundkørsel?! :-)
TAK til Ewy og Frank :-)
Vi har gennem flere år "samlet på" Rundkørsler fra de lande vi besøger - men vi har oplevet at vi bestemt ikke er de eneste der er "samlere" - ikke de eneste der beundrer de mange udsmykninger vi møder - for flere og flere campister fortæller os at de er lige så betaget af dem - og nogle har sent til os - som Søren her, har gjort - med et mægtigt bidrag af Billeder fra Benalmadena - og Arroyo de la Miel . . som jeg især har mange gode minder fra - og som jeg har kendt som "min egen Bukselomme" gennem mange år. . !
Disse billeder har sat gang i mine minderne - ret vemodigt - p.g.a. min familie - min Bror, som var med til at etablere TIVOLI - som dengang hed:
"TIVOLI COSTA del SOL" (nu ser jeg det hedder "Tivoli World" :-)
Dengang var der ikke alle de rundkørsler - jeg selv har MANGE papirbilleder fra Tivolis start - så det er "sjovt" (vemodigt) at sammenligne fra"dengang - og nu". .
endnu engang, Søren : STOR TAK fordi du tænkte på  mig - gav dig tid at sende så mange flotte Rundkørsler til os - som jeg nu håber rigtig mange "Spaniens-farere" vil nyde at se - og evt. kan nikke genkendende til. .

Venligst "Skytterne"

 
 
 

tilbage til Spanien side 1

 
 

tilbage til Rundkørsler

 
 

tilbage til forsiden