2015 Sverige
side 8

* Intet varer evigt *

 
Det bliver så nok sidste morgenvandring - for i morgen flytter vi - !
Vi har talt om at gå en tur rundt gennem Skoven - fra Pladsen - går udenom - og efter ca. 3½ km kan vi komme ind på Pladsen igen - ad den vej Biler kommer ind. .
den sidste tur går naturligvis oppe - og nede - på Pladsen - og udsigterne nyde . .
(når vi kommer tilbage skal vi tar´ forteltet ned - vi har stort set ikke brugt det - og gør det i øvrigt meget sjældent på vores Rejser (bortset når vi er på vore vinterrejser)
lidt svært at forlade en sådan udsigt
som jeg har vist på de foregående sider er her skønne omgivelser PÅ selve pladsen...
Jeg vil IKKE lægge skjul på har vi har nydt HELE denne uge her - og nydt at al den skønhed ligger for øjnene for os - UDEN vi behøver køre LANGE ture/km for at få disse oplevelser. .
vi går ind i Skoven på pladsen
utroligt, at man på dette sene tidspunkt af året, at man kan gå rundt i korte ærmer . .
Nej - bare rolig . . :-))   han nyder bare Solen - og varmen fra Stenen :-))   (eller også er han bare træt af at gå mere i dag..?! :-) )
Jeg selv har ikke "tid" at ligge - for jeg vil finde forskellige blomster - plukke til en Buket - og ha´ med tilbage med et : "Tak for en SKØN - og MEGET afslappet Uge - vi har NYDT det"
Hjemme samles vi - igen - til hygge :-)) det er sidst på dagen nu - og vi kan stadig nyde Solen..! ?? "Jahh - vær så god - du har ordet - hvad vil du sige" ??!
"Nåhh - jamen det tror jeg da gerne - spændende - men PAS nu på du ikke letter"!!  :-) "Ja - lad os skåle - og TAK for denne gang - for HERLIGT selskab - og OSENDE hyggeligt" ..
Sammen havde vi - endnu - en hyggelig aften - men lidt vemodigt det nu er slut for denne gang - for hvor HAR det da været skønt - lige hvad - især jeg - havde brug for .. :-)
Solnedgangene - og "Stenene iklædt Lyngfarver" - det vil vi altid bevare i tankerne (og på billederne) ;.)
og især har jeg da fået en del maleriske fotos med hjem jeg kan bruge som "skrivebord" på min PC :-))
Når dét så er sagt - så er en uge nok for os - så vil vi gerne "flytte os" - har fået "Sten og vand" nok nu .. .  (for denne gang) - så altså - i morgen er det opbrud - Pladsen lukker ned for Sæsonen - vore venner kører hjemad - og vi fortsætter til Trollhättan - hvor vi vil bruge nogle dage - se lidt andet - gense - handle - lave lidt på hjemmesiden - så nok også lidt "GEO"-jagt :-))  inden vi igen flytter os. .  . !! 
 
tilbage til side 7 videre til side 9
retur til forsiden