2018 - August/September
 
~ *  ~
"Tjekkiet
"

side 12
* ~ Jena til Harzen ~ *
*
 
Så er det vist tid at skilles..? - ja, altså i god ro og orden (som altid) vi kører mod Danmark - og vore rejsefæller har planer om Østrig..
På Pladsen er kommet en "glad" autocamper.. :-)
Pladsen er velbesøgt uden at være overfyldt - flere kommer til - og snart er også "nogen" væk :-)
Det er jo altid lidt vemodigt at skilles efter en god tid sammen - men heldigvis ved vi jo at vi ses igen - en gang.  .!! :-))
Vi har længe talt om at åbne "Skyttens Camping" - så her får jeg lige en oplæring i hvordan en El-måler virker så vi kan få styr på den strøm kommende campinggæster kan få. . :-)
Det er da ikke så ofte vi ser SÅ glade ansigter fra vore "medmennesker" når vi FORLADER dem . .?? .. 
(de kunne nu godt vente med at vise SÅ voldsom glæde INDEN vi er kommet ud fra pladsen) :-((
Jeg måtte jo lige se om der dog ikke bare var en LILLE vemodig tåre i den ene øjenkrog???
Vi er nu for langt fra til at se klart i sidespejlene - så jeg vælger at tro det er vemodige ansigter  de viser nu :-)) 
Da vi kører over Broen var der en del Politi i Både ?? ved ikke hvad de havde gang i ? i hvert fald var det ikke fisketur de var på?
i alt fald ikke ikke efter Fisk.  .???!
Vi fortsætter over - gennem byen for sidste gang i denne omgang ..
et sidste blik på indkøbscenteret -
stadig nyder jeg de fantastiske bygninger der pryder denne dejlige by
en fryd for øjet - (der er så mange interessante og særlige enkeltheder på de fleste bygninger)
så er vi for alvor på vej mod nord - og det er DEJLIGT kørevejr . .
og så er der heller ikke meget af den "velkendte stillestående "trafik" - som der for det meste er på de Tyske Autobahnen - men nok fordi der ikke er vejarbejde her - ikke nødvendigt  . . :-)
letterere igennem her - end op over.. (for mig, altså) :-)
 
det ER da flotte omgivelser i dette dejlige Land . .
 
Her er nu altid så "ordentligt" her i landet - det ER da flot. .  i al sin enkelthed.  .!
Vi selv bor rigtig dejligt - bestemt - men når jeg ser billederne fra vores ture gennem - og i - Tyskland - så kan jeg nemt fristes til en tur dertil igen igen igen .. og MEGET hurtigt . . ;-)
Så er det lige før (snart) at vi tager et stop - ophold - på hjemvejen - i endnu en dejlig del af Landet,  nemlig Harzen - som bare er SÅ meget andet end "Goslar" og omegn :-))   som også er umådelig dejlig. . !!
De sidste få km til den camp.plads vi har benyttet flere gange (bl.a. da vi var på værksted med Bilen) - og igen derefter (og NEJ - der har intet været galt med Bilen siden .!!)  Vi har da vist også opbrugt kvoten hvad det angår)
men - pyt -  her er stadig  dejligt - en nydelse - og en lise for sjælen ..
(der er nu noget over at komme tilbage til steder man kender og hvor man har haft det godt) - føles hjemligt - og man bliver glad for det genkendelige :-))
Så skal vi bare 250 m mere - en lille rejsepause venter - og vi fortsætter de sidste stykke hjem i morgen (troede vi.  .?!) .. .  .!!
Så er vi fremme - dejligt - men også lidt "øv" - for har flere gange talt om vore Rejsefæller . og hvor dejligt hvis de var med - (dette sted er også noget vi gerne deler) men de skulle jo til en aftale i Østrig . .  og det er bestemt ok (men herligt hvis de var her nu. . ?!)
(ude i vandet ved den blå båd ligger en GC. (Ole - den er du da mand for ikke sandt?? ) :-))
Efter vi har slået os ned hvor vi "plejer" - ja - så gik vi ned til Pladsens Badesø - ikke for at bade - men for at nyde naturen og roen - Pladsen kender vi jo som sagt - Og nyder at komme her - lige som når vi kommer til Jena - 2 dejlige steder  -  omend vidt forskellige
Efter vi havde været ved Søen bemærkede Bent der holdt et andet Dansk Par - i campingvogn - vi "vinkede til hinanden" . og lidt senere gik jeg over og hilste på - Efter en lille snak- inviterede jeg dem over til lidt hyggesnak - og det ville de gerne - vi aftalte en tidspunkt - så jeg lige kunne nå at hygge lidt op  - de havde en lille hund med - den skulle jeg jo også finde en lille hyggelig godbid til . . :-)
Vi alle 5 endte med at få en hyggelig aften sammen :-)
Næste dag skulle de hjem - og vi tog en ekstra dag her på:  Camp. Birnbaumteich - Neudorf - Harz (ACSI-plads m. gratis internet og Bad
(en rum tid efter hjemkomst får vi en sms-hilsen fra Silkeborg fra både Hunden og dens mennesker :-)) - dét glæder os - det var jo ekstra hyggeligt - især da vi ikke udvekslede tlf. nr. . .  :-))
(Måske vi mødes der igen - kunne være hyggeligt - :-))
De spurgte om vi havde været ved Josephskreuz  ??
Øhh - næhh ? Hvad/hvor er det??
Det fortalte de en del om - så det besluttede vi så at vi lige måtte se inden vi fortsætte herfra.  .!
Derfor :  det SKAL vi da bare se i morgen. . !!!
Det er nu hyggeligt når man mødes på campingrejserne - og hvor man udveksler idéer - seværdigheder - o.a. oplevelser . . ! :-)
 
Retur til Sensommerturen 2018 index forts. side 13 Josephskreuz
Retur til Skyttens-camping.dk index retur til side 11 "hos Napoleon"