2017
* Ikke et sekund i tvivl *
Januar nr. 4
Ja - så er vi ved at være ude af Januar (det kommer nok ikke bag på nogen) :-)
Det er blevet meget lysere - dagen er nu tiltaget med  1 time og 21 minutter - som er 3 minutter mere end i går :-)
Og - det bedste af det hele : FLOT Sol de sidste par dage - og klar blå Himmel . .  jamen ,,  så GÅR der da "Forår i en" :-)
Siden sidst på året har vi da talt en del om kommende års lyst til dette eller hint campingmæssigt. .??
Det er vi jo nok ikke ene om :-) mon ikke de fleste campister har planer - eller talt om hvad der skal ske i året 2017.?!

Vi har i hvert fald talt om at året nok skal starte i Herning i "Ferie for alle" . . det er en del år siden var har været der - ikke at vi skal handle ny campingvgn ( NEJ.!! BESTEMT ikke ) - vi er jo blandt de mange der har "verdens dejligste Campingvogn" :-)

Næhh - men vi ville se lidt nyheder - mødes med gode campingbekendte/venner og få en rigtig hyggelig Week end - !
Det har ligget HELT fast . . .!!
Næste der ligger HELT fast er jo naturligvis Påsken - og derefter de "skæve" helligdage som der jo er en del af hele Foråret.
Planen (aftalen) er vi skal mødes med Hollandske bekendte i Påsken (i Holland) og næste er at vi skal til Koncert i Harzen - og og og .. .  så er planerne "bare" at vi gør hvad vi vil - og når vi vil . . intet andet ligger fast . .!!
(ud over vi genså udsendelsen med Jørgen Leth og Hans Pilgaards "Mit Spanien" - som var fra Almeria - og Filmområderne som vi jo har oplevet flere gange - på kryds og tværs - et område som vi holder ualmindelig meget af ..  det gav SELVFØLGELIG  udlængsel i os - til netop dét område . . meeen - det er jo ikke helt den årstid vi mest har lyst til at besøge de steder . .!!
Ja - men altså - som sagt - mange vore planer er lagt - og ligger fast.  .!!

ØHHH???
Altså "fast og fast"...???
HVOR fast kan noget ligge når en lille Gut dukker op på Skype (ham, der lige var her for en uge siden)!!  og han så siger:
"FARMOR. .  . kan jeg godt komme på Vinterferier hos jer"...???!!
?
OM...??!
Der er vist ikke mange der er i tvivl om HVAD jeg svarede - og hvor HURTIG svaret faldt . . . :-)

JA DA , SELVFØLGELIG MÅ DU DA DET !!!!!!!!!!!!!!  :-)))

og vi skal da bare NYDE det - HYGGE - og LEGE :
Ja - og hvornår er det så Vinterferien falder i den landsdel han bor.  .?!
Det er når der er Udstilling i Herning - men pyt - for os er det jo ikke så vigtigt (noget er vigtigere) :-))
Så dét må være dagens POSITIVE oplevelse. . .  ;-)
Herning er droppet ( i år også) :-)
Nu bliver det jo så lidt spændende hvornår der igen er en lille mand på Skype der spørger : "Farmor - må jeg komme på ferie i Påsken ".?! :-))
Jo da . vi kan jo selv bestemme hvornår vi holder Påske her - kan rykke Påsken frem - eller tilbage - som det passer os - Holland bliver vel liggende hvor det ligger..??
(Vi skal "bare" cleare det af med dem vi skal besøge dernede . .!!
Ja - når man går i 0´te klasse - så er det jo ikke OS der bestemmer mere - nu er det skolens ferie og fridage der afgør hvornår vi andre kan rejse på div. ferie:-)
Man kan tro det er lidt "ØV" - men nej - det er det IKKE - for igen er der jo den lyse side at se det fra ..  (og det er ikke kun én lys side - næh - der er mange!
Alene det at vi HAR nogen der vil på ferie hos os HVER gang muligheden byder sig (tiden hvor andet har interesse kan jo hurtig nok komme) - det er også et lyspunkt at vi IKKE har job eller andet der skal "bestemme" om - og hvornår vi kan rejse - jamen - man er da bare SÅ heldig . .!! :-)))
 
(især til venner og familie:) 
Ellers er tiden gået med - for uden hvad I ved - og har kunne læse - stadig lidt renovering - oprydning - udsmidning - noget er færdigt - mangler "bare" at blive malet  (kan heldigvis ikke nu - i den kulde -)  :-))  næste: endnu 2 projekter vedr. renovering :-)  det er går vi så og pusler med . .
Har også haft gæster ind i mellem - samt været til et par middage - (også udover hvad I ellers ved/har læst) :-)
Sygdommene er vi begge ved at være sluppet af med (Bent "hænger endnu lidt i bremsen"
Som nævnt er vejret bare så flot i dette tid - så jeg længes lidt ud på en god "luftetur" - trænger til "en fridag" - så det bliver næste "projekt":-)
Dog - "drømmer jeg mig væk" ind i mellem når jeg laver/genopfrisker - den "Store tur" - "Istanbul tur/retur"
Har netop oploaded side 4 - "ank. til pladsen i Grækenland" - og næste - side 5  - Meteora - er jeg godt i gang med (den er fantastisk) find linket under "opdateringer" op forsiden.
 
 
PS. (forresten)  
D.d har jeg haft kontakt - skrevet sammen med - den Russiske Føderations Ambassade for at forhøre mig om mulighederne - kravene der stilles for at besøge Rusland . . ?!
Jeg har i mange år ønsket at se St. Petersborg - så jeg tænkte at jeg jo nok må se at komme i gang med at undersøge "sagen" . . ?
Der gik ikke mange minutter før jeg fik den første mail - med alle "kravene" . .!
Puhha - efter al den læsning - jamen - det kræver jo næsten en lille ferie for at slappe af efter al den koncentration :-)
Jeg ved - at hvis jeg fortæller dette til Knud, vil han sige ": Jamen det er jo ikke bare lige" . .!!
(og, om ikke tidligere - ja - så har du i hvert fald ret i den bemærkning i dette tilfælde  ..!!
Såeee . .?? måske man bare skulle lade St. Petersborg ligge hvor den ligger.  .??
(Vi var jo meget tæt på i sommer - på turen til de Baltiske lande - skilte viste hvor mange (eller få) km der var til St. Petersborg. .  .)

Skal jeg virkelig opgive det ?????  Arrrhh - hva??? :-)
 
retur til nr. 3 januar "ikke et sekund i tvivl" forts. nr. 1 februar
retur til "den lyse side 2017 index"  
retur til "skyttens-camping.dk" index