- 2017 -
* nr. 3 Marts *
Den lange tur nr. 1

"Kører ud af Marts"

 
Nu skal campingvognen luftes :-)
Vi har "noget" at fejre - og da vi synes det ville være nemmere (for familien) at vi kom til dem - at vi holdt "samling" der - i stedet for de skulle "ofre" flere dage, og komme til os - ja - så "inviterede vi til samling" hos vores "Unger" :-)
Idéen blev taget godt imod - og som sagt - så gjort.!

Samtidig med familien - har vi så mange dejlige venner "over there" som vi altid gerne besøger - men også en del vi ikke når - det var hovedårsagen til at vi tog campingvognen med denne gang - så kunne vi nå at besøge flere - og havde vi Hjemmet med os - kunne vi jo være selvforsynende - og ikke ligge nogen "til last" (TROEDE vi) . . :-):-)

 
Turens start var godt nok lidt "Tåget" - men med de besøg vi snart skulle aflægge - ja - da skulle det snart "lysne for os" :-))
man kan vist sige at "Himmel og hav står i ét", her (kan dårlig se hvor det ene ender og det andet begynder)?
Vi nærmer os hastigt Færgen
igen-igen passerer vi en af mine "yndlingsbygninger" (ja - ved jo godt jeg gentager mig selv - men den ER da flot !! og  fuld af SJÆL !
Vi er ikke de eneste der venter på Færgen her
 
Snart er det tid at køre ombord - og da vi jo har campingvogn med - ja - så kan jeg da glæde mig over vi IKKE skal op på øverste dæk, denne gang :-)
Turen over var fin - rolig - bortset fra den ustandselige "tuden" p.g.a. Tågen . . men altså en fin tur :-)
som det ses, var Tågen ikke forsvundet - eller også var den bare fulgt med over :-)
uanset - så var det alligevel flot - og en lidt "eventyrlig" stemning . .
Nu kan vi begynde at fløjte Carl Nielsens :"Tågerne letter" :-) - mens vi hastigt nærmer os første stop  .. :-)
Så er det "lige før vi lander" . .  . her ventede en SUPER frokost - senere på dagene serveredes en uovertruffen 3 retteres menu - og så er det endda en F-plads !!
WOW. .  .!!  har godt nok været der før - meeeen - det kan ikke beskrives.  .. !!  Omgivelserne er rolige - pladsen er "uden hoppeborg" . .  altså . . . sagt på en anden måde.  .
Dette sted er IKKE for børn. . !! :-)))
 
Sikke en Velkomst - sikke et traktement - sikke en ro - sikke en herlig og oprigtig varm stemning fra ankomst til afrejse . . virkelig et sted vi "holder for os selv" :-)
men - intet varer jo som bekendt evigt - så dagen oprandt hvor vi igen var på farten . .
I dag er det knap så tåget - og op ad formiddagen var det igen tid at fortsætte rejsen - med et:  "På gensyn"  tager vi kærligt afsked . .  og så er vi på vej mod næste stop..
Ruten vi kørte - ja - faktisk alle dagene - var en af de bedre  :-) altså hvis man kan lide natur - og det er jo ingen hemmelighed at det kan VI !!
Vi gav os god tid til at nyde turen - den var ukendt for os - (dvs. stednavnene kendte jeg fra min Barndom)  men det er jo lige et par mdr. siden - så det står svagt i minderne :-))
Vi har ikke været på denne F-plads før - så jeg blev jo lidt "benovet" da vi nærmede os... ;-))
Flot - ikke..?!! :-);-))
"Det er Herregården "Torbenfeldt" i Frydendal Sogn - Holbæk Kommune)
her "Blomstrer Romantikken" - og på alle årstider - i al slags vejr - her er bare smukt.  .!!
Ren idyl for både mennesker og Dyr  :-)
Tågen vidner om en del fugt i luften - men det er dog tørvejr - og bitte små grønne "perler" viser sig ganske svagt på træer og Buske, nu .. herlig tid vi går i møde.  .
 
Også her fik vi en formidabel modtagelse  -  man føler sig både Velkommen - og ventet - og igen var der dækket op - jamen - det er jo netop fordelen ved at man har sit hjem med sig - at man IKKE skal  vartes op - men klare sig selv . .
MEN :
det skulle vi altså ikke - vi skulle forkæles - og det blev vi. . . !!
(vi får svært ved at "leve op til det" - men vil dog gøre vort bedste.  .) ;-))

Igen et meget dejligt ophold - og et dejligt gensyn, som vi nød meget. . !

 
Der er nu noget "ganske særligt" ved "F"- pladser på denne måde :-) . . 
men det gode varer jo sjældent så længe . .  så næste formiddag var det igen tid at sige Farvel og på gensyn . . hvorefter turen gik mod København - eller nær ved . .:-)
Naturen er nu engang bedst til at "dekorere" naturen - med flotte Skulpturer - rene Kunstværker  :-)
Bliver sikkert flot når den får Blade .. !
 
Vi ankom lige inden Middagslukning - og - nej - det var ikke en "F"- plads - og efter de første 2 pladser - var dette at regne for "en Kold Tyrker"  . .
 
retur til marts nr.2 "kort tur med kontraster" forts.nr. "den lange tur" 2.del "kører ind i april"
"retur til den lyse side" index  
retur til "skyttens-camping.dk"