2017
"En lidt hård start"
 
Januar nr. 1
Ja - vi siger "HALLO" igen - og Velkommen tilbage - men også til fremtiden :-)

Der er altid (for mig) noget "højtideligt" og lidt spændende - ved at træde ind i et Nyt år - som at vende et blad der ER læst - og starte på et nyt kapitel - med de  håb - den spænding - og med de mange  gode ønsker for alle der står os nær - for alle der har haft et svært år - hvor end i verden de bor - eller  ..  :-)
dette år fik en lidt "hård start" - efter en ret "hård afsked" med 2016 også. .
Her tænker jeg naturligvis på det meste af Danmark - vejrmæssigt ..  .!!. . .
Storme - stigende vandstande med oversvømmelser til følge - samt snefald efterfølgende - og til nu - også med Isslag . .  ja - det er en "hård start" naturmæssigt hvor rigtig mange er ramt - nogle af dem er det endda ikke første gang.  .!
Rigtig synd er det for mange. . !
Vi selv gik stort set fri - ja - vi GIK fri - bortset fra et par Tagsten på Carporten - vi skal bruge 10 stk. - men man kan jo som bekendt også "købe guld for dyrt" :-))  de koster ca. kr. 8 pr. stk. - det er jo lige så meget som "ingenting" ..
De skal så sendes fra Ålborg til et Fa. hvor vi så kan hente dem - for ca. EKSTRA kr. 600,- ??!!
Røveri ..?
Åger..?
Johhh - mange ord kan findes frem i denne situation... især at hvis 10 kunder - eller flere - bestiller bare 3 sten - eller 200 - eller . .?!
Ja - så lægger der ca kr. 600,- oveni prisen til hver af ALLE 10 kunder. . ?!
Retfærdigt . .? OK . .??
nææhhh - ikke set med en kundes øjne - ikke for ham der kun skal ha´ 3 stks. - eller 10 stks. han der skal ha´ 200 synes - måske - det er ok med kr. 600 for levering . .?!
men andre der kun skal bruge få stks. - f.eks 5, - a´ 8,- kr. i alt kr. 40,-?!!   det bliver så til kr. 640,- !!  at betale !!
OG ???
Ja - hvad er så det positive i denne sag ?? :-))
Jamen - der er flere positive synsvinkler at se dette fra :-)
Dels er vi heldige at det ikke er hele taget der er blæst af - eller tagsten på Hovedhuset - med ødelæggelser og vandskader til følge .  .
Er man campist - ja - så er det nemt at finde endnu en positiv vinkel at se dette på når man er campist :-))
FORDI:  man kører da selv til Ålborg - næste gang campingvognen skal luftes - så laver vi da bare en tur ud af det.  .?!
Og skal den ikke luftes lige straks - ja - så er det - heldigvis - ikke en skade der haster af reparere  ..  :-)
Og en sidste positiv ting er : - vi er rigtig glade for den nordlige del af Danmark - og har lovet os selv at vi vil benytte den del af landet noget mere - så altså - alt i alt - så var det heldigt det skete :-))
(sidst - var da vi var til stor Familiefest deroppe - det er nu 4 mdr. siden - så ja - det er ikke for tidligt at komme derop ad igen :-)
Vejret skal lige blive lidt bedre at køre i - så kan vi nok mødes på vej til Ålborg havn :-)) med campingvognen på slæb :-)
 
2017
Inden Ragnarok for alvor startede, var vi i Hadsten - (u/kamera :-)  ) men der var heller ikke meget at "skrive om" - skulle hente et "Løbebånd"  . . .
(ja ja - det er jo nytår - så det er tid til "sunde fortsætter" !!
Det blev det så ikke til - vi søger videre - noget viser sig nok en dag - ellers bliver det de lange Skovture :-))

Efter den tur (ikke p.g.a.) så røg mit immunforsvar for alvor i bund - og når jeg siger "i bund" - så er det NEDE - som i "HELT nede" :-)
Hoster som skulle jeg stille op i gruppen om : "hvem kan længst tid" ?? . .
Wow - jeg ville blive en klar nr. ét - jeg har det VIRKELIG dårligt - ikke megen søvn p.g.a. voldsom Hoste - så voldsom at jeg næsten går helt i "koma" - i hvert fald er smerterne voldsomme nu - alene det at hoste - åhh det gør ondt - !!
Men : noget af det der piner mig mest er :"Jeg skylder SÅ mange mail - som jeg havde intensioner om at få skrevet inden Jul - dernæst inden Nytår - men men - ja - nu skal jeg nok nå dem inden Sommerferien :-))
((håber dog I alle har fået vore Jule/Nytårshilsener via hjemmesiden her. ?!?)

 
Johh - det er rigtigt at det nye år blev startet i farverne  "Sort og hvid" :-)
Og bemærk så lige den positive optimisme i både billedet her over - og her under. .  . At lade Havemøblerne blive stående ude - jamen - det vidner da om man er sikker på at :
"der kommer endnu en sommer  (engang)" :-)
Ja ja - bare rolig - de er ikke glemt ude - de kan TÅLE det :-)) men det var nu Himlen der fascinerede mig en del denne dag - det var  så fin en dag - blå Himmel kom frem i små "klatter" på Himlen - og Solen blændede en del :-) - jamen - man bliver da glad for sådan en start på en "ny tid"
Så kom der lige lidt såkaldt "surt vejr" - meeen - man kan jo også sige : "der kom lige et par dage med "hygge-inde-vejr" (det er sådan vi kalder den slags vejr, her hos os) :-)
 
vi får lige et glimt af den Solnedgang som netop er påbegyndt :-)
   
   
Her går det både "op og ned" :-) så faktisk burde jeg jo ikke søge efter et "Løbebånd" :-))  meeen - det er lidt bedre inden døre i denne tid :-)
Dog - det bliver jo sommer engang - "så tager vi nok trappen" :-)
Denne er - om sommeren - en MEGET smuk - og rigt blomstrende - Blåregn, ,
Nu - i denne slags vintervejr er den også smuk - nu, nærmest som en "Skulptur" ..
Jeg kan i hvert fald liden den HELE Året :-)
 
retur til "den lyse side"index 2016 forts. Januar nr. 2 "Hjælp mig af med sorg vrede og angst pt."
retur til "skyttens-camping"index