~ 2017 ~

nr. 1 april 
"Den lange tur"
(nr.2 fortsat)

 
Efter de første dejlige dage er det tid at fortsætte mod "Staden" -  vejret er stadig meget flot og  Foråret er tydeligvis hastigt på vej - det er vi også - men det er ud af Marts - og ind i April :-)  og nu på vej ind til vores Unger.  . .!
Normalt overnatter vi der - blev også opfordret til det denne gang - men vi synes at da vi denne gang skulle rundt på så mange besøg var det bedst vi havde campingvognen med - det er jo over mange dage turen varer ..   altså stilede vi mod Absalon - den benytter vi gerne til længere ophold  ..
Absalon camping er jo kendt af mange - og huskes især hvis man har benyttet pladsen under - eller efter - regnvejr. . !!
Vi fik tildelt en plads på græsområde - det var (som så ofte før) ikke en succes . . for det HAVDE været regn her for kort tid siden  - og der var bare SÅ "sumpet" at hjul - støtteben - og vi selv sank i - så der var kun én ting at gøre - og det var op til receptionen og bede om en anden plads - med "fast grund under fødderne"  " :-) så vi fik en "Autocamperplads" - og det var super , , ,!!

Det er VIRKELIG ønskeligt hvis DCU snart laver "fast underlag" til vognene - som vi ofte har oplevet der er lavet uden for DK´s grænser . .  der har man lavet - på græsset - et stykke med enten Fliser eller Granitskærver - så man kan holde tørt - og ikke synke i - ej heller slæber man den våde jord (pløre) ind i sin "Stue" når man kommer hjem. .  !!
(måske en idé til DCU ..??) :-)

Nå - vi "flyttede fra Sumpen" - og vi fik "vores på det tørre resten af vores ophold" :-))
Da vi var kommet på plads var den første jeg skulle besøge : min kære gamle Faster (93 år i år) :-)
Imens hentede Farfar Barnebarnet fra Skolen - og så kom de over til os .. (det rør mig altså SÅ meget at se de 2 sammen - den lille mand på 6 år - og den gamle Faster på 93 år. .  de er så søde sammen - så næn om hinanden - og de forsøger at overgå hinanden med historier - og med grin :-))

Vi hyggede alle 4 - inden det blev tid at Farfar og Barnebarn sagde "Farvel og på gensyn" og de kørte. .
Jeg blev og hyggede videre - men der blev faktisk ikke sagt meget andet end : "hvor er han da sød" - "hvor er han da sjov" - "hvor er han da klog"
Johh - det kunne  "Farmor" da - beskedent - kun give hende ret i :-))))) 

Senere blev jeg hentet - men aftalte med den dejlige Faster at :" Vi ses HVER dag mens vi er her - vi kommer HVER dag" :-))
(uha - hendes smil - og glæde - gør mig så GLAD!!) :-))

Resten af dagen og aftenen nød vi med vore "Unger" .. !!

 
Under vores ophold  havde vi noget at fejre - vi var Værter i for familien - havde "lånt deres Hus" -  så vi handlede ind - men jeg forberedte menuen i campingvognen - en 3-retters "camping-menu" og lavede det sidste i Huset.  .
Det blev en meget dejlig - og superhyggelig aften - (og nemmere at "Bjerget kom til Muhammed" end omvendt :-))   )
 
Dagen startede med besøg hos Faster - og sådan sluttede den også) :-)
Herefter var det igen tid at tage på visit - denne gang til Fredensborg . .! Turen derop er som altid dejlig - Nordsjælland er jo dejlig - !!
På Træerne ses tydeligt at vi er i den MEGET tidlige start på Foråret.  .!!  der er ikke meget der blomstrer endnu . .  :-)
efterhånden som vi kom nordpå var der alligevel lidt begyndende farver på træerne :-)
Idyllen på disse kanter er da til at få øje på :-)
Så er vi fremme - forude ligger Esrum Sø - som også Fredensborg Slot kan nyde udsigten til :-))
Også her blev det til et glædeligt gensyn med gode venner - nogle meget hyggelige timer - inden turen atter gik mod København . . :-)
uanset årstid har naturen så mange flotte "malerier" at vise frem - eneste man behøver ar blot at se ud af forruden :-)
Vejret var flot - da vi kom "hjem" blev det familiehygge på terrassen - i så dejligt solrigt og lunt vejr at "ungerne" rendte og legede iført bar mave :-)))
efter familiehyggen - og mens Far og Søn havde et projekt der lige skulle klares, gik jeg "hjem" (til Camp.pladsen) !!
det var IKKE en "opløftende tur" - , , , !!
For søren da Danmark.  . .!!! ??  er det nødvendigt at svine sådan - overalt i vores lille (dejlige) land . .??? 

Vi har rejst SÅ meget gennem årene i de Østlige Lande som Polen - Ungarn - Tjekkiet - Slovakiet - og senest i alle de 3 Baltiske Lande. .  og når vi fortæller medcampister om vore oplevelser - så "rynkes der (uvidende) på næserne" og det lyder.  .: uha - er det ikke trist - gråt i gråt - snavset". .

NEJ!!!!  der kunne VI danskere lære ret meget (og gerne HURTIGT) inden vi drukner i vores eget "skidt". .  selv SPANIEN er ved at rydde op!!
(Dette kan vi bare ikke være bekendt. . .  og det er endda i den "pænere" ende af skalaen. . !! )
men passer IKKE ind her på "den lyse side" (med mindre det kan få en og anden til at tænke sig om ?!!!)

 
retur til Marts nr. 3 forts. April nr.2 "En tur til/på Stevns"
retur til "den lyse side"index  
retur til skyttens-camping.dk index