/ 2016 /

Sjælland kalder igen-igen-igen :-) *

Oktober nr. 6
Ja - Efterårsferien er forbi - en dejlig uge vi 3 har haft sammen - igen . .!!
ja - dét er ÆGTE rigdom.  . savnet er jo stort når det slutter - men det positive er jo så at Danmark ikke er så stor . . uha - tænk om det var Australien :-)
Nå - men det er det jo heldigvis ikke - så efter 5 dage - ja - da gik turen - for os - den anden vej ..
nej - vi er ikke taget på efterårsferie i Harzens bakkede landskab - vi er  "bare" på vej til Færgen :-)) i dette smukke efterårsvejr
Jamen, hvor er vi da heldige at være født i dette skønne land - og hvad bedre er : "vi er i stand til at værdsætte det . .  i stand til at være taknemmelige" . . !!
Altid, når vi når hertil, får jeg den samme følelse/tanke :" ja - meget bygges - spændende tiltag - men hvor er det bare synd at det bygges i "kønsløse" - "kolde" materialer - og at "formerne" nærmest ikke-eksisterende" - men 4-kanter i i forskellige højder . .!!
men - positivt er det så, at man blot ved at ændre synsretning 1½ cm til højre - ja - så er der "sjæl" - "historie" - "former" . .  "skønhed"..
Håber at vore efterkommere i mange generationer frem - får lov at ha´ den mulighed også . . !!
Det ER da en flot bygning . . . !!!  :-)
ikke for at vise "skønheden" i bygningen her - men fordi vi nu er ankommet til Færgen :-)
lider man af højdeskræk (læs: RÆDSEL) så er det ikke det bedste sted at holde i venteposition - vel vidende at der er "ingen vej tilbage" :-((
Kan godt være mange IKKE kan forstå at dette er MEGET højt - men det ER det altså - og så fatter jeg ikke vi ALTID er "heldige" at skulle på "øverste dæk"???
og - tro mig - ALTID går trafikken i stå så  vi "hænger" der - ALDRIG er vi blandt de "heldige" der kan køre op - og ind - "i ét hug". .
mens vi nu alligevel holder her, kan jeg jo lige - for en sikkerhed skyld - gennemgå hvilken stand broen er i - ligeså om der er meget rust - om alle nitter sidder der - og at det i det hele taget "hænger sammen".  .??! 
ja ja - der er så ofte "grimme overskrifter" i aviserne - så man skal jo se sig for :-)))
Nå - men det positive i denne situation (som jo vil gentage sig mange - MANGE gange i årene frem) er jo at jeg er hurtigere væk fra højden her - end hvis jeg skulle benytte Broen over - i stedet for at sejle :-) ligeledes sparer vi den lange køretur til/fra - når man bor som os - så er det bare en "kort sejltid" og en "kort køretid" ..  !
Og så har jeg netop regnet ud - at hvis vi tager campingvognen med - så bliver jeg fritaget for at komme i højder :-)  FORDI : vi er for høje til at benytte øverste dæk :-))) 
jamen - det er jo ren "win-win"   (i hvert fald for mig - og min højdeskræk, altså :-)))   )
Turen over var fin og rolig
intet "faldt fra hinanden" - og broen op - og ned - holdt også . . jamen - det er jo den rene svir :-))
så er vi i land - og netop på vej ind mod "Københavnstrup" - og som altid nyder vi turen fra Færgen - mod Holbæk - en dejlig, og afvekslende,  tur ..
Når vi ankommer - er vores første - vores sidste - og vores "ind-i-mellem-stop" ALTID hos min Faster . . . .
Vi nyder besøgene - det samme gør hun - hun er en herlig dame - altid bliver vi taget glad imod - og altid har vi mange gode grin sammen - hun sidder i kørestol - den eneste "begrænsning" hun er plaget med - synet og hukommelsen - er intakt - hørelsen på sin vis også (jeg taler jo højt alligevel - så det er intet problem :-)
Hun er kun 92½ år - så der er mange gode år i hende endnu - og det glæder jeg mig over HVER gang . . 
Da vi ankom - gik jeg straks op til hende - mens Farfar kørte over i Skolen og hentede vores den yngste ..  som han bragte med tilbage. .
Arrh, men - er det ikke bare sødt :-)  .?!!
der er kun - næsten - 87 år mellem de 2 - og glæden for hinanden er varm og stor - og for mig er den endnu større :-))
Vi kom som nævnt flere gange - hver dag -  i de dage vi var der - og denne dag roste jeg min Fasters påklædning - farverne - perler - o.a. pynt . .
Hun svarede så sødt :"Selvfølgelig - jeg vidste jo jeg fik gæster - så det er da klart man gør lidt ud af sig" . .
Åh - hvor jeg synes det er positivt - så dejlig at opleve hende - at hun ikke "slækker lidt" på noget -´!! :-)
Seriøst - jeg synes hun ser godt ud - jeg vil da være glad hvis jeg kan se så godt ud når jeg går i mit 93. år . .!! :-)

mange gode grin og hyggelige timer havde vi hver dag  i de dage (og glæder os til gensyn)

"Ham her" fik jeg med mig hjem :-))
Vi kan virkelig følge "Årets gang" for hver gang vi er her - flot ser det ud - men de er noget længere fremme herovre - end vi er (altså vejrmæssig) :-)))  !!
Og smukt er det bestemt med det flotte - tykke - brune tæppe  ..  (hvor meget mon det ændrer sig efter en efterårsstorm..?) :-)))
igen var dette besøg - disse dage - bare så dejlige - på alle måder en nydelse (men det er de jo altid.  .)!!
dejligt at se alle har det godt - så har vi det jo også :-)
 
Efter dejlige og glade dage - gode oplevelser - masser af herlige timer, er det tid at vende Køleren mod Færgen igen
turen dertil er meget smuk. .  .
Himlen er ubeskrivelig smuk . . . ikke så ofte man ser disse farver i en "Solnedgang"
det er bare så smukt - man kan da kun nyde sådan en tur - sådan en udsigt - .  . . så dejligt . .!!
og så er den så forskellig - den ændre sig ofte på hele turen til Færgen ..  .
 
vi stoppede - som så ofte før - på enten ud-eller hjemturen - ved Grevinge Kirke - hvor min skoleveninde - Ellinor - desværre har ligget siden 2008 - alt for tidligt, er det ...
snart når vi Færgen igen - og det er positivt jeg ikke kan se noget - så er det kun fantasien der fortæller om alle de rædsomme scenarier jeg ville kunne se - hvis det var lyst nu :-)
 
retur til okt. nr.5 "Afsked og Ankomst" forts. okt. nr.7 "den smukkeste måned"
retur til "den lyse side"index  
retur til "skyttens-camping.dk"index