// 2016 //
* Kolding/Spanien møde *
Nov. nr. 6
Som rigtig mange af vore "følgere" ved - så har vi guidet et par hold medcampister Polen rundt - og det ene hold har vi også fulgtes med rundt i de 3 Baltiske Lande (Ja - Litauen - Letland - og Estland .. ) begge rejser har været fantastiske - p.g.a. af de fantastiske rejsekammerater vi har haft :-)
Det ene par har talt en del om at prøve et vinterophold i Spanien - som de har fulgt med i fra os - fra vores rejsebeskrivelser om vore div. Vinterophold. .
Sidste vinter havde de besluttet sig - men de ventede og venter på bedre vejr dernede - u/det blev det - så tiden gik - og de kom ikke af  sted - så i år skulle det være.  .
Nuvel - vejret var heller ikke denne vinter meget bedre end sidste år - men nu var de så taget af sted - og naturligvis fulgte vi dem via mail  .. . ! 
(og kunne så igen "Guide dem lidt" ):-)))
 
Derfor vidste vi så også da de begyndte hjemturen - og fik så den idé at køre dem i møde - mødes med dem - og byde dem "VELKOMMEN HJEM" :-)
Ved jo selv hvor dejligt det er at man er tænkt på - og at man tages i mod - så altså : det blev Kolding Storcenter vi valgte - der er jo en stor P.-plads . .  så altså : af sted det gik . .!! og et par timer efter mødtes vi :-)
Det blev til en god snak - vi kendte jo de steder de havde oplevet - så vi kunne nemt følge med i deres beretning .. !
Vi hyggede over en lille frokost (de satte på Bordet) - og jeg havde en kande kaffe med - og så gik snakken (som sædvanlig) lystigt :-))
Dejligt at se dem igen - dejligt at vide dem vel hjemme. . !!
Sikke et smukt vejr - tænk - "líge om lidt" er det December - og om ca 3 ugers tid er det Jul.  .!!
Ja - på dette tidspunkt er her - utrolig nok - mærkbart bedre vejr i Danmark end i Spanien ..
Turen tager som sagt et par timer - men det var gode timer - ingen kø - (bortset fra her på telefontrådene) :-)) ingen ulykker - ej heller uheld - så det var perfekt.
Så er vi fremme - ser de er kommet (nej. . !! det er ikke hende her :-) men campingvognen kan vi se
Joh - jeg fik da ret (igen:-) ) her er god plads - svært at se når Solen blænder - men jeg ser de holder længere fremme her .. !
(Neejjjii - flere år har jeg sagt : "det ender med vi en dag sidder ude og spiser Julemaden" . .  jamen - det er da lige før - med dét vejr . .!! :-)
Vi havde nogle meget hyggelige timer - snakken gik lystigt - dejligt at høre om deres tur - deres oplevelser - deres mening om det at køre sydpå om vinteren.
Det var så deres første møde med Spanien - i Campingvogn - og om vinteren . .
Det var desværre ikke det bedste vejr - isnende koldt - og vejrudsigten "lovede" MEGET dårligt vejr i de 14 dage frem de kunne "forudsige"
Så - det var nok en god idé at de smuttede nordpå - til det flotte vintervejr vi jo har her  :-)
blev det også tid at vi smuttede nordpå igen  (nej - det er ikke os på cykel) :-) jeg synes bare det så "hyggeligt ud" - set fra Bilen - i langsom Solnedgang :-)
Vi havde jo en "pæn bid vej" hjem - så det nåede at blive ret mørkt - og dermed også lidt svært at gengive lidt af den Juleudsmykning vi selv nød lidt ..
Men - jeg gjorde dog et forsøg :-)
Synes dog at dette sidste billede lykkedes meget godt . .?! :-)
 
ja - så er endnu en dejlig dag ved at være til ende - ligeledes er en dejlig måned slut - vi går ud af November - tager nu hul på december som sikkert også har en masse godt med sig.
 
retur til Nov. nr.5 "Jul på Central Station" forts. Dec. nr. 1 "Festlig" måned :-)
retur til "den lyse side" index  
retur til "skyttens-camping.dk" index