# 2016 #
* Nissefar & mor ank. Central Station *
Nov. nr. 5
Bemærk lige den flotte Blå Himmel - det grønne græs - og alle de besøgende der denne Forårsdag har taget turen til Ree Park .. ??
Det er i grunden ikke så sært - hvis det altså ikke lige er fordi det IKKE er Forår - men efterår - ja - vinter er det - om få dage er det december
Endnu er der ikke mange passagerer - for Toget er ikke kommet endnu - ej heller ventende passagerer  ..  (endnu) :-)
   
Når Toget ankommer bliver det ud  fra denne tunnel
Lidt minder fra "de gode gamle dage" - dengang der var Dragere - (nu skal man slæbe selv) :-)
 
 
Vi går lidt udenfor - inden "Nissetoget" ankommer - her, er det Stationen set fra vandsiden - hvor man også kan nyde lidt spiseligt - ude elle inde - (det ER da utroligt det snart er Jul. .  så flot vejr - høj blå himmel - og ikke SÅ koldt at det "gør noget" :-)
Jeg har sagt det før - gentager gerne : Ree Park er et fantastisk sted - naturlige omgivelser for alle Dyrene - efter hver deres naturlige behov ..
"ham her" er kravlet op hvor han kan sidde i fred og ro - uden at blive generet af "nysgerrige blikke" - her sidder han tydelig afslappet. .
:-))))))))   - vi nærmede os - ikke ubemærket, som det ses på "hans" attitude :-))))  Han blev tydeligvis ret sur - armene over kors - sænkede hovedet - og vendte sig væk fra os :-)) ha ha ha. . . det var lige før man kunne høre et højlydt suk . . .  !
(snart efter fik han ro for os :-)  )
vi fortsætter turen rundt - kommer her til "det dræbte Næsehorn" som er med til at gøre Ree park til et naturligt - og lærerigt sted at besøge.
Ja ??? ! HVORFOR.  . .????
fordi : De dræbes ene og alene for at få fat i hornet  - som man tror kan behandle kræft (hvad der SLET ikke er bevist)  og kiloprisen på Hornet er højere end prisen på guld.
Det er jo forfærdeligt - uhyggeligt - at så stort - og fantastisk - et dyr skal udryddes for ingenting!!
i 2007 blev dræbt 13 næsehorn - allerede året efter var det steget til 83 - i 2009 steget til 122 næsehorn - jeg kan så ikke sige det er steget "støt og roligt" - for det er virkelig alarmerende enorme antal det er steget med siden : i 2010 : 333 - i 11 var det 448 - 1 2013 var det oppe på 1004 Næsehorn der mistede livet for - KUN - at tage deres Horn - til ingen verdens nytte .. !!
(tør ikke tænke på hvor stort et antal - nu - i 2016 - det er steget til.  .??? )
Sidste år blev dræbt et Næsehorn hver 8.time . .  .!!!!!

HVIS : så kan man sende en SMS  med tekst : RANGER  til nr. 1919 - så støtter man med 25,- til hjælp mod krybskytteri - drab på Næsehorn - det store dyr en truet.  .!!
vi fortsætter rundt (kan lige ane en af beboerne ovre tv - mellem træerne - falder naturligvis godt i med bladene på jorden. .
Så er vi igen tilbage på Stationen - og ja - nu kommer det så - Toget - og jeg behøver vel ikke at fortælle det er et Damptog?? !! ;-)
mange har taget opstilling -  især Børnene glæder sig til at se Julemanden - fædrene glæder sig til at se - og nærstudere - Toget og maskinen - mødrene glæder sig til at komme ind og få lidt at spise - og Bedsteforældrene glæder sig til at komme  hjem:-))
(vi selv - ja - vi er bare glade :-))  !!!
Så er der glæde - og forventning - for nu får de små afleveret deres ønsker til "de rigtige" - så er der bare tilbage at vente (og håbe de hørte det ??!) :-))
Johh - Nissemor lytter da interesseret - så er der måske kun én forhindring tilbage : mellem den "RIGTIGE" gave - og at FÅ den . .??
(om Nissemor og Julemand nu HUSKER hvem der ønsker hvad. .  .????!! )
Vi selv trækker os tilbage - nyder dog den fint pyntede Central Station på vej ud. .  :-)
Stadig høj blå Himmel - og fuld Sol  . .  og vognen man kan bliver kørt rundt i - ude på savannen - den er nu fyldt med gaver .. johh - der er Julestemning i REE Park
på lang afstand ved man når man er ved Ree Park - dels ses dyrene straks - og
dels p.g.a. de mange biler :-) men selve Ree Park er så stor at man ikke mærker - eller får generet sit udsyn til Dyr - eller fotoapparat
Så er vi startet - og nyder sidste kig til Kamelerne (som man i øvrigt godt kan "få" en ridetur på)
Ja - der manglede jo unægtelig noget i dag - eller - rettere - "NOGEN" :-(((  
Men:  Vi havde altså alligevel en god og hyggelig dag - bare "os 2" :-))
 
retur til Nov. nr.4 "ned igen-igen & 2 x varme" forts. Nov. nr.6 "Kolding/Spanien-møde"
retur til "den lyse side"index  
retur til "skyttens-camping.dk"index