~ 2016 ~
"ned igen igen"
Nov. nr. 4
Ja - så må vi til det igen - over Grænsen - sidste gang - denne gang får vi de "2 kroner" med hjem :-))
Det ligner måske små snefnug langt ude på marken - samt også tættere ved vejen - men det er det ikke (har endnu ikke set sne på disse kanter) :-))
LAAANG KØ BAG OS.  . .. og foran os. . .  . !!
Som det ses er her ret voldsom kø - foran os - og bestemt også efter os . . . vi skal ned her - rundt - og ned på motorvejen . .!!
Det er jo ret utroligt - og egentlig også ret "forargeligt". . .  eller rettere - RET så meget  . . for man skulle næsten tro der er sket noget. . ??
Jo - det er der "sådan set" også  . .!!! . . 
I Radioen lyder det, er der holder en Lastvogn  - med nogle betonbjælker der havde forskubbet sig - og som ventede på en anden Lastvogn hvorpå bjælkerne skulle flyttes over på.
Alt sammen Ok - hvis det ikke lige var fordi den lastvogn holdt i modsatte spor - og al den kø ene og alene er en såkaldt "Kiggekø" ..  og endnu værre er :
Der var INTET at "kigge på" . . . den holdt der "bare" - hvor noget af betonbjælkerne var skubbet frem mod Førerhuset - og det gav så en forsinkelse i modsatte kørebane - på minimum 1 time .. . !! altså - ???  Hvad er det for en type bilister der bare SKAL næsten stoppe helt op - og på det nærmeste "håber" der er en "grim ulykke" at studere..!!
meget a pro pos - så er der en del om den tendens i øjeblikket i TV - Aviser - og Radio - hvor redningsmandskabet - Ambulancefolk - Brandfolk o.a. forstyrres/forhindres når de er på arbejde for at redde tilskadekomne ..  netop p.g.a. nysgerrige .. som kommer med tilråb . .  "gode råd" . .  og endda filmer hændelsen til Facebook  - Twitter - Instagram - eller hvor de nu synes det er "passende" vise den tilskadekomne. . . ?!
Aner man en stor dybfølt forargelse her - ja - så er det HELT rigtigt. . !!!  !
Det ER ganske uhørt "man" kan finde på det . .!!!!
BASTA..!! 
Nu er der snart "hul igennem" - i hvert fald i vores sydgående retning . . nu skal den nordgående tage farten af - da lasten skal fra den ene Lastvogn  :-)
Vi nåede frem i god tid - fik de 2 kroner vi kom efter :-))  så en tur gennem skoven - med de skønne farver.  .
Der skal handles lidt med hjem (nej - det er IKKE drikkevarer vi går efter) synes ikke det er attråværdigt (prismæssig) :-))
farvestrålende huse - på hvid "sokkel" - en kunstfærdig skulptur :-)
Julemåneden er også ved at holde sit indtog på denne side af grænsen ..  og om lidt er vi på vej igen - den modsatte vej .. !
I morgen har vi endnu en god dag i vente  ..  både GOD - FLOT - og VARM :-)
 
" Varme x 2 "
 
Man siger jo at når man fyrer med Brænde/Brændeovn, så får man varmen 2 X :-))
Nu bruger vi jo kun brændeovnen til "Hygge" efter vi har fået de før omtalte Varmepumper (det kan virkelig anbefales) ;-)
men når man har en god Ven der siger vi bare kan hente et læs når/hvis vi vil - ja - så gør vi det.  .!
Alene turen er så dejlig - vi gør den ofte selvom vi IKKE henter træ - for der er så fredfyldt. . !
"SVANESØEN".  .?! :-))
(Ja - i dag er det da "Svanesøen" )
Dette er , synes jeg, "Romantisk" . .  herude midt i "íngen ting" - ja det kan man sige- men kan jo også sige at det ligger midt i ALTING .. !!
Det er lidt "utroligt", hvordan samme sted kan virke så forskellig - alt efter årstiden - nu ser her så "tomt og dødt" ud - trods her er masser af liv (dyreliv) - og om få måneder, når Solen viser sig oftere - og hvor det hele spirer og springer ud - ja - når der "går Forår i det hele her" - så er her SÅ frodigt - så livfuldt - også selv om man måske ikke ser/hører et eneste dyr - så virker det langt fra "dødt" ..  :-)
Og om få måneder er denne lille Skovvej - om ikke lukket - så vil den se lukket ud - når alle Træer og Buske er sprunget ud . .
Søen vil skifte Farve - til klar Blå - og ildrød - når Sommerhimlen - eller Solnedgangene - spejler isg i det meget rene og klare vand
 
 
Snart har vi træ til mange hyggestunder de næste par vintre. .
Så pænt han har skåret - og stakket det. .  .!!!
Ja - gode Venner er virkelig meget værd - og vi værdsætter hver og en  . .!!
Ihh - altså.  .!!  en Dansk Skov .. .  kan man ønske sig ret meget mere.?!
November.  .?!
Man tror det næppe - så fantastisk  smukt vejr  ..  og Jul "lige om lidt" ?!
På vej hjem mødte vi Mosekonen - hun var i gang med at brygge (Julebryg, måske??!) :-))
UPS. . !!  lidt "rystende" at opleve de  pludselige "Troldeagtige" syn :-))
(flot - billede - hvis ikke det var "rystende" ) Næhh - Skovveje er ikke så jævne. .  !)
Denne Skov, er en af flere vi kalder for "yndlingsskoven" - denne side er lavet over flere dages oplevelser - ses på vejret og tidspunkter på dagen - Træ, eller ej - vi nyder naturen.
dagen slutter - (som så ofte før) hjemme hos os selv !!  :-))))
 
Retur til nov. nr. 3 " til frokost & den særlig fulde" forts. nov. 5 "På Central Station modtages Julemanden og Nissemor"
retur til "den lyse side"index  
retur til "skyttens-camping.dk"index