2016
*
Rundtur i Regionen *
Juli nr. 4
Som "man" ved er det her i Juli vi tager til de Baltiske Lande - og kommer hjem i August - (rejsen kan ses under "Rejsebeskrivelser") så de sidste billeder/oplevelser samles i ét på "den lyse side" Juli/August
Vi har længe  (MEGET længe) talt om et få en varmepumpe - men - indrømmet - jeg har været en del imod - synes ikke de er så "kønne" - "store grimme kasser" der står ude ved husmuren - og de "grimme pumper" der hænger på væggene . . jamen - jeg synes ikke det er "pynteligt" ..  MEN .. .  man har jo som bekendt "et standpunkt"  .. . o.s.v)
så - altså - vi har nu - ikke nok med en - men 2 varmepumper - i hver "fløj" af Huset - og dermed jo også "2 grimme kasser" udvendig . .!!
Men - med den mand jeg er begavet med - så er det jo bare at sige :"jeg har en idé til noget smart" som jeg gerne vil ha´ du laver - som er brugbart - og kan skjule "maskineriet".
Og - det gjorde han så :-))
Faktisk er jeg nu ret "pjattet med det" - både "skjuleren" og den indvendige del som jeg også har lavet så de ikke ses. .  men virker fantastisk - både når det er koldt - og når det er højsommer.
Før brugte vi brændeovnen meget som varmekilde - nu bliver er det kun til "hyggestunder" når (hvis) stormene piber - hyler og raser derude . . :-)
I hvert fald nyder vi der ikke er alt det arbejde (og snavs)  med Brænde - og Brændeovn.
Denne sommer har vi også nydt vores frokostpauser - og kaffetår her - - nu dækker vi ikke op når vi er alene - men bruger "Skjuleren" som et lille "Havebord for 2"
(andre end os synes om det - så Bent behøver ikke "kede sig" fremover.  . :-))  )
(normalt er det mig der maler - men det må de selv gøre :-))
En dag var vi på besøg hos venner i . . .???  (kan I gætte hvor . .)?
JA . . rigtigt ..  i "HAMMEL". . .  (dette står ved indgangen til Byen) :-)) 
måneden bød også på flere dejlige traveture - ikke ret meget kan måle sig med en Dansk skov
i denne skov er endda en "Hundepose"-Boks til fri og gratis afbenyttelse - og den bliver brugt flittigt - hvor så de fyldte poser ender i Skraldeposerne.!!
Den slags tiltag kunne jeg RIGTIG godt tænke mig blev meget mere udbredt - især i byerne og ud for folks private grunde. .  vi er meget glade for dyr - så det er ikke derfor vi kunne ønske en ændring i "arbejdsgangen" :-)
Når man - i hverdagen - er omgivet af skønne udsigter - så er det MEGET svært, ikke at benytte sig af det - MEGET ofte endda . . !! :-)
 
 
Selv Byen byen har en del at "byde på" - efter mange år kan vi stadig finde nyt at glædes over.
Meget andet blev det ikke til i Juli - så tog vi på den lange tur "Baltikum rundt" - men :
Vi kom jo hjem igen - med dejlige minder - og så fortsætter den "Lyse side" i August :-)) . .
 
retur til Juli nr. 3 "Kalkovnene" forts. nr.1 August "efter Baltikum-ferien"
retur til "den lyse side" index  
retur til skyttens-camping.dk index