~ 2016 ~
*lEGEKAMMERATER & hEKSE*
Juni nr.3
I går fik den lille mand en mail - fra vore venners lille Barnebarn - som spurgte om de kunne lave en legeaftale - han var ude at besøge sine Bedsteforældre på Camping - så det kunne være hyggeligt - og straks svarede vi da "Ja Tak"  ..
Vi selv havde planer om at tage på Stranden til aften - med Grillen - der vil vi nyde nogle timer inden Bålet skal tændes ..  det er Skt. Hans - vejret ser ud til grill - så ikke grill - så grill - vejrudsigten har været lidt vægelsindet - sagt - måske tørvejr - måske ikke .. ???
Vi får se - foreløbig starter dagen godt - så vi smutter ud og overholder Legeaftalen i dag. .  :-)
Der er dækket op til hygge . .  .:-)
Så er der gang i legen - dejligt for dem begge - og dejligt for os som nyder at se dem :-)
Vi havde et par Skibe med - som mine 2 "mænner" havde været på værkstedet og lave - med masser af vand - hører der Skibe til  :-)
HOV. .  . den KAN jo sejle ?!! :-)  HA HA  - se !!!!   - den sejler !!!!  (vild jubel :-) )
lille mand ved stort Hav !!
(skibet klarede turen gennem "brændingen" :-)) )
man kunne jo lige vente og se om den ikke skulle komme retur ??!! Hmmm . .??!   Næhh - den "driver" stadig af sted - uden Skipper. . !!!
meeen - så er det godt at være nær en redningsstation.  . "Besætningen" er hastigt på vej - og den store Redningsaktion er i gang :-))
Katastrofen fik en lykkelig udgang :-))
Ja - drenge skal jo undersøge alt - især hvis man overvejer om man skal være campist i fremtiden :-)) 

Med så "fede" legeredskaber - ja - det er jo et stort plus der trækker i retning af campinglivet - og de kan også bruges af voksne (bare spørg Farmor - de kan også bære hende :-))

denne Campingplads har indrettet Legeplads - og campingplads - adskilt af Hække og Buske - en god måde for både Børn og Voksne - så alle kan nyde det..
der er noget rørende - og befriende - at se nogle glade - og især, sorgløse - børn.  . det varmer ens hjerte. .
efter en dejlig dag - med godt vejr - er det tid at tænde (ikke grillen !!) men bålet - og der skal tændvæske til - for nu åbner Himlens sluser sig . .  ja - vand er liv - og det er MEGET "liv" der VÆLTER ned, denne aften. . :-)
Paraplyer - Parasoller - Regnfrakker - ja, - alt kan/skal bruges denne aften. .  lidt synd for arrangørerne - men mange trodser heldigvis vejret, og møder trofast op ..
man siger ofte at der ikke findes dårligt vejr - kun dårlig påklædning. .  :-)
Det gælder ikke her - skraldeposer - og skraldesække er taget i brug . . ja - som campist kan mange "problemer" løses let og "elegant" :-)  så man skal altid ha´ Gaffatape og plastposer med i bagagen - for så kan det ikke gå helt galt .  . :-))
langs stranden plejer at være flere Bål til skt. Hans  - denne gang holder traditionen ikke helt stik- en enkelt - svag - røgstribe stiger til vejrs i det fjerne - og da man jo siger at :"der går sjældent røg uden der er ild" - ja - så har endnu en "ildsjæl" fået gang Bål. .  :-)
hos os er der også ild nu og nu VÆLTER regnen endda ned
ADVARSEL: et GODT råd - stå ALDRIG ved siden af en mand - i regnvejr -  med opslået parasol  .. !!
(hvis - så iklæd dig våddragt/dykkerdragt)
GÆTTEKONKURENCE : gæt hvor mange liter vand der kan samle sig på/i - en parasol - og HVOR våd man kan blive når han "hælder den" ??:-)
Traditioner skal jo holdes - (regn eller ej)  så der deles tekst til midsommervisen, ud  ..
snart kan "hun" tage turen, via regnbuen :-)
Jeg skulle jo forklare hvad "Skt. Hans - og Heksens rejse betyder ..  fortalte at "Bålet skal brænde - og når den når til heksen - så flyver hun af sted til "Bloksbjerg" - som er et Bjerg i Tyskland hvor alle Hekse flyver ned for at danse .. !!"
ja ja - der er jo forskel på hvad en voksen fortæller - og hvad et Barn "hører/forstår" - de kender jo ikke de "nuancer" der er i voksnes forklaringer.  .
(det forstod jeg lidt senere . . . . .  . .)
" SE,  , ,!!!! NU HAR ILDEN NÅET TIL HEKSEN. .  ." ?????  "JAMEN...??? HVORFOR FLYVER HUN SÅ IKKE. .  .?????
"ØØVVV.  . . det er da snyd . ." !!!!!
:-)) Ja - det kunne han ha´ ret i - så jeg måtte kompensere lidt ved hjemkomsten - med tørt tøj - varm Chokolade og en Bolle - og hygge med en god tegnefilm på dvd´en
Endnu en god og dejlig dag kan vi 3 se tilbage på :-))
I morgen skal vi så på tur med "Amerika-expressen" - som vi har talt meget om det sidste ½ års tid. . endnu en glad dag har vi i vente :-)
 
retur til nr.2 Juni   forts. nr.4 Juni
tilbage til "den lyse side"  
retur til Forsiden