~ 2016 ~
"Uden Badetøj"
 
aug. nr. 3
Vi holder RIGTIG meget af at rejse - komme ud og opleve andre kulturer - opleve andre lande - både de historiske, kendte - og især ukendte - steder:
Som de fleste ved "går vi ikke" de kendte turistmål - ikke at vi vil - men det er ikke det vi kører ud efter - vi vil gerne opleve det mere "hverdagsagtige" - mere af den dagligdag den pågældende befolkning lever ..  faktisk  oplever vi jo at alle lever mere eller mindre som os.
Ja - vi holder meget af at "komme ud og se - og gense"
Dog er der noget der - efter både korte og lange rejser - overgår glæden ved at "se eller gense" nye rejsemål  - og det er dette jeg nu vil vise :
Og det er de næste billeder - "Hjemme igen"
 
den kendte sætning :" ude er godt - men hjemme er bedst". .
de ord er for mig - for os begge . . . bare SÅ sande. .  . (og heldigvis man er glad for sit eget land - og sin egen Landsdel - stedet hvor man har hjemme)
men - ærlig talt - så er det da svært IKKE at elske dette sted
i dag er vi på en god travetur - der er langt ud til sidste Vindmølle - men vejret er skønt - og her går vi bare og nyder hvert et skridt
Taler om hvor heldig man er at være født i denne del af Verden - i denne del af Europa - samtidig med vi har mulighed for at komme ud og hilse på andre nationer - opleve hvor dejligt andre også har det . .  opleve den glæde - og især stolthed - som andre også føler for deres Lande.  .!!
Så nåede vi halvvejs - det er så smuk en dag - så dejligt et sted, at i ikke "nænner" vende om før vi når HELT ud til den sidste mølle
lidt aktivitet er her - som bryder stilheden . . .
 
Så nåede vi derud - nyder stadig udsigten - vender om - og turen tilbage er ikke mindre dejlig - og udsigten er anderledes - ja - men bestemt ikke mindre dejlig. . :-)
man kan da kun blive glad af sådan en tur - sådan en dag - og sådan et vejr :-)
Dette var en af de første dejlige traveture vi foretog da vi vendte hjem fra turen gennem de 3 Baltiske Lande (og det blev ikke den eneste..)
Billederne er fra vores hjemkomst i August - nu - i skrivende stund - er vi i November - så disse billeder er (også) dejlige at se tilbage på :-))  . .
Vi nyder altid disse ture - ved vandet - "uden badetøj" :-))
 
retur til august nr. 2 "samarbejde på tværs af grænser" forts. august nr. 3 "nordens Venedig"
retur til "den lyse side" index  
retur til skyttens-camping.dk index