~ 2016 ~

til "Udsigten"
# nr. 2 Juli #
Der er nok ikke mange - som følger os - der ikke ved vi også er Geocachere :-) 
Det er der flere årsager til at vi er - så på mange af vore rejser  "jager vi" - men det gør vi jo også herhjemme . .  så en dejlig sommerdag fandt Bent en - for os - ny cache på nettet og vi havde lige et par timer - og blev så enige om at "snuppe den" til samlingen :-)
og ret sjovt var det at opdage vi havde bevæget os her - lige netop her ved "Masten". .
Mange ved jo jeg ofte har "blandet" mig (jeg kalder det for : "deltaget i en samtale" (på div. Fora) når det har drejet sig om "hvor dyrt det er at lave internet på Campingpladser" - og når udsagn fra andre om at : "det er da klart det skal koste en del - for det er da dyrt at etablere" . .  o.s.v. . .
Jeg har så oplyst at det ikke koster alverden - få 1000,- kr. (og derunder) i materialer - og så er der net på campingpladserne . .!! og de kan nemt lave det som en service for campister.  .!!
Nuvel - der er jo RIGTIG mange der "ved meget mere" - og har "trynet mig/os" . .  (de har ikke vidst at vi, -  i en del år har arbejdet netop med at etablere internet til hele byer(områder - o.s.v ) netop for : "Ingen penge". . 
Og altså : det er netop denne mast her, der dækker det meste af vores område (for ingen penge) :-)
Vore nabobyer/områder har alle lavet det samme . . . så det er perfekt - og det virker super . . .!!
Såeehh . . . !! Jo - jeg KENDER noget til det - og ved hvad jeg taler om. . !!!!! :-)))

Det, der så for os, er lidt "sjovt" - er, at lige denne Cache vi nu er ude efter - ligger netop i dette område - men dvi har ALDRIG været længere fremme en netop til masten her.. :-))

På vej videre op : "Her VAR et Egern" (nåede ikke at "fange" den før den var væk) Her ER en Bil -  og dén "fangede" vi senere (godt det ikke var omvendt her :-)
Geocache er jo netop at komme steder man "normalt ikke selv ville finde" - især når vi rejser, nyder vi at gå efter "Skattene" - for Turiststederne kan vi alle jo nemt finde - men alt det "autentiske" - det de selv nyder - dét føres vi til via Geocache  (og altså : det gælder også i egne områder" :-))
Og at fortsætte forbi "masten" - lidt længere op - ja - det har vi aldrig gjort - for masten var "arbejde" - og når det var slut - så var det hjem ..  :-))
men tænk : 30 m. længere frem - skovstien svinger - så 40 m - og .... sikke en udsigt.  .!!!
(jo jo - udsigten fra Masten - den er jo flot - men - tro mig : jeg har ALDRIG været oppe i den . .) :-))
ja - vi fandt den - men efter 2. besøg - (derfor forskel i vejret - og dermed i udsynet :-))
 
oppe på stedet er billede der viser udsigten - samt tekst der fortæller hvordan landskabet er blevet til - (og det er jo efter istiden) :-)
 
Her "fortælles"  også HVAD man ser i de retninger vi vender mod .
Vi mødte nogle turister (Hollændere) som også var på Geocache - og de var vildt betagede - både af område - og dette "særlige sted"  - for som de sagde "Vi har ikke Bjerge selv"
 
Ja - naturen er forunderlig - som her, hvor vi kan stå og se regnen vælte fremefter - men ikke her - vi er i total tørvejr - og det er IKKE "tåge" - men REGN i stride stømme . .
det kom ikke nærmere - end ikke et dryp. ramte os. . .
endda nåede det at klare lidt op , inden vi kørte herfra
 
Himlen er stadig Blå over os :-)
Her er så beviset på at vi er dækket godt ind hvad Net angår her . . det er "vores" Panelantenner der sidder her - hele vejen op - alt efter hvor de skal "skyde" til - så er de sat så de dækker godt.  .!!
 
For os var det en dejlig oplevelse - og en sjov en af slagsen :-) 
Tænk at vi i årevis er kommet her uden at ha´ taget de sidste meter op til "udsigten". .
Men - ok - der er jo forskel på "Hverdag og Fest". .  :-)
Og tænk om vi havde været her flere gange tidligere - så havde vi ikke nydt det nær så meget i dag. .  :-)))
 
tilbage til "den lyse side" index forts. nr. 3 Juli  (Joan :-) )
retur til skyttens-camping.dk index