~ 2016 ~
*
Samarbejde på tværs af grænser *
 
*aug. nr. 2*
Johh - vi er da kommet hjem fra ferien i de Baltiske lande - men dette kunne godt være derfra - men er det ikke .. :-)
ja ja - ham her ligner også en jeg så derovre :-) farverne var ikke helt som disse - så vidt jeg husker.?!
Gennem årene (livet) har vi været SÅ mange steder - SÅ mange Lande - men man kan da kun blive Dansker - (med stort D)  i Hjertet, når man kommer hjem og færdes i vor natur.
jamen - det ER da smukt - i al sin enkelthed.  .
Jo jo . . her kommer skam Busser herude - endda er her en Bænk at sidde på - hvis Bussen er forsinket :-)
Det er fin service - godt nok er her intet skur - eller overdækning - og hvorfor er der så ikke det.  .????
Svaret er : fordi der ALTID er godt vejr på disse kanter - !!!  :-)))
 
altid "spændende" at forcere en bakke - et sving - eller andet hvor man kan tænke : hvad mon der gemmer sig bag næste sving/bakke..??
FLOOOOOTT . . . !!  Ikke sandt.  .?!
optaget i August - og nu - oktober - ser vi i tv der er Sne i Nordjylland - stadig er der fint vejr her - ellers er her skønne minder fra august.. :-) (hvis vi får sne snart..?!! )
Naturens flotte farver er ikke nødvendigvis grønne - eller røde Blomster
Vi har fået nogle mail - vedr. hvad "Geocache" er - så jeg vil her forsøge at fortælle LIDT om det (der er mange måder det kan foregå på .. !
Det er en "verdensomspændende sport" :-)
"Sporten består i at nogle gemmer nogle "Skatte" på besynderlige måder og steder - de kan gemmes enkeltvis - eller i serie på flere hvor man skal løse en en gåde - besvare nogle spørgsmål for at komme til næste  . .! skattene har forskellige str. fra store kasser - til mini /som små skruer - når man finder dem - skal man logge dem - dvs man skal skrive på stedet dato - og det cache-navn man har .. !
At komme frem til selve cachen kan være en udfordring i sig selv - mange forskellige har vi fundet - og i mange lande - ja - på alle vore rejser - ude og hjemme - og det er gode souvenir at ha´ - de fylder ikke op i skuffer og skabe ;-))
Når man er på Geocache - kommer man steder som man normalt ikke selv ville finde - se - steder der ikke altid er beskrevet i "rejsebøgerne" - og mange af stederne er seværdige.
Vi har endda været steder i vores egen "kommune" vi ikke havde været - ej heller ville ha´ været kommet hvis det ikke var fordi vi skulle finde en cache.
Ligeledes er det sjovt at finde en "anderledes" en af slagsen - for ikke alle ligger bare ved et træ - under en sten - men et "pudsigt" sted - eller i en særlig "forklædning" som gør det ekstra sjovt . .!
En "Cache" skal ikke forveksles med en "Catch" (fangst) - ville ellers være meget nærliggende - men en "Cache" kan oversættes som i "computersprog" : "et midlertidigt lager"
Og - hvorfor "Geocacher" vi så..??  hvad får vi ud af det . .??
Motion!! :-)  vi får rørt os når vi går ud for at finde en ny - vi får frisk luft - vi får set noget nyt - (så vi ikke altid tager samme rute når vi tager på ture) vi har et "ærinde" - så vi ikke "forfalder" til bare at sidde med Kaffekoppen - vi nyder at "knække andres gemmesteder" - er spændte på HVAD vi finder - og spændte på "ejernes" fantasi - mange har meget finurlige gemmesteder - og "indpakning" . . og så er det sjovt at det er noget hele verden står sammen om .. . !!
Ofte møder man andre med samme interesse - både Landsmænd og Turister fra div. steder i Europa. . !. .
Jeg vil vise lidt fra de steder vi har været på det seneste. . .
Koordinaterne førte os ind her  - (det er jo ikke SÅ ualmindeligt at finde Fuglekasser i træerne) - men vi kiggede alligevel lidt nærmere på denne - og så er det godt at ha´ et lille udvalg af værktøj o.a med sig - (kommer jo ofte ud for der skal bruges hjælpemidler af en slags) - så det har vi for det meste med os. . (her var der "gevinst")
Et par dage efter var vi igen på en lille tur. . .  .
Vi havde læst om en lille serie der skulle starte her - vi havde lige fundet den ene - og gået videre - da der kom en Bil med - med disse personer - (Svenskere der var på besøg hos en Dansker) - de var ude i samme ærinde som os :-)) Vi alle fandt den næste - så højt oppe at vi ikke selv havde hverken midler eller "alder" til at gå i højderne :-)
Men de var VIRKELIG "påklædte" med stænger - tænger - stiger - o.a. - og den unge dame var super - hun kravle let og elegant videre op da stigen ikke var høj nok .. 
Hun var virkelig sej .. !!!
Den havde vi aldrig selv hentet ned - jeg GØR det IKKE - og Bent får IKKE LOV til det :-))) (man aner den oppe mellem de 2 tynde grene (ligner eg "grøn Pølse")
Herefter fulgtes vi alle videre til den næste - og godt nok - for her kunne de ikke selv nå - (end ikke den unge Pige) men her havde vi selv en "gribetang" som vi bidrog med - og så var også den "i hus" - og vi alle kunne herefter logge den. .
Vi alle fulgtes tilbage til udgangspunktet (fandt den ikke første gang) heller ikke nu - så de andre opgav og vi tog afsked med hinanden . . vi blev lidt endnu - og straks efter spottede vi den . .  højt oppe - men nu var vore "hjælpemidler - og hjælpere væk - såååhh. . . ?!!   vi blev med begge ben på jorden. .  :-))
Ja - det var så en lille forklaring på hvad det er - og det kan anbefales at opleve med Børnebørn også.  . vore 3 - både de 2 store - og den lille - synes alle det er sjovt - og hyggeligt. !
Den lille, især - synes det er spændende om der ligger en lille ting man må tage - og bytte med en anden lille ting (der er en del der lægger noget til Børnene)
Vi har altid nogle ture med "ungerne" - både når de er hos os - og vi hos dem ..  næste sommer tager vi Grillen med - og så hygger vi med den i stedet for en madpakke
(en idé vi har fra gode Camping-og Cache-venner) :-))))  
 
retur til nr.1 august "efter Baltikum" forts. august nr. 3 "uden badetøj"
retur til "den lyse side "index"  
retur til "skyttens-camping.dk" index