~2016 ~
*
Kær gæst og flot udsigt*
Sept. nr. 1
Vi er nu ved at ha´ "fundet os selv" efter turen rundt i de Baltiske Lande - en masse skulle ordnes efter hjemkomst - klart nok der var en del der" kaldte på opmærksomhed".
Ja - det var jo ikke "kun" familie og venner der "kaldte" - næh - det var mest "hus og Have" - samt storvask og tømme/vaske "Sommerhuset" inden den blev sat på sin rette plads igen - klar til næste tur .. !
(Ja - den står altid klar - og venter bare på vi også selv bliver det)  :-)
Denne morgen mærkede vi virkelig vi var kommet hjem .. da en meget kær og Velkommen Gæst gik og hyggede sig i Haven mens vi drak morgenkaffe ..
Ja, altså - vi sad inde - og den gik derude . .  vi havde ellers ikke set den siden Januar - hvor der endda var 2 på samme tid - kan også ses her på "den lyse side" - siderne:
Nr. 1 januar - og - nr. 2 januar
Jamen - den ER da sød. .  .!!  :-)
Og den kan SÅ godt lide mine planter - og de nye knopper sådanne planter får . . :-(
Men - ja - indrømmet - den får lov at være her - også at spise her, kan jeg acceptere (selvom jeg er lidt øm over mine planter) men også der er der jo noget positivt :
Og det er at jeg ikke behøver at bruge tid på "beskæring" - eller bruge tid på at dele planterne - for de når jo ikke at blive "for store"  :-)))
åh - så fin den er, med sin spæde "Hoved-pynt" - og så er den blevet så tryg i vores Have - så jeg kan nå at tage biller - og glæde mig over dens besøg . . 
I tiden efter kan jeg stadig glæde mig - men nu er det via billederne - som jeg her gerne deler med andre :-))
Efter en dejlig formiddag - med de almene gøremål - hvorefter frokosten blev indtaget, blev vi enige om at gå en dejlig tur i nærområdet.  .
Og??  hvor skal vi gå hen . .??
"Se lige efter på nettet om der er en cache eller 2 vi endnu ikke har "taget" - eller måske der er kommet nye..?!"
Jeps - det var der - lige netop på den rute vi havde tænkt at tage i dag :-))
HERLIGT. .  .!!
Denne var sjov - godt fundet på - en udhulet Træstub - og et jordspyd . . (så kunne man ikke se det var en "fake") :-))  meeen - vi er nu blevet ret gode til at finde dem :-)) denne var også genial - hængte for enden af en "toiletkæde/snor" - Bent trak - og trak - meter efter meter - efter meter - og - endelig. . .  . . :-)))  (den var genial - og sjov) . .!!
Fra Skovturen gik turen ud langs vandet - det er jo bare ren nydelse - både Skov og Strand - kan man "forlange" mere?! :-)
lidt i højderne skal vi nu - dels er dagens næste/sidste cache heroppe - og dels holder vi meget af at sidde og nyde udsigterne i vores område - gør det ret ofte . .
herfra kan vi se næsten hele vejen rundt -
Ja - vi fandt den heroppe - Bent er ved at logge den herefter kan vi begge bare nyde udsigten - og det er ikke sidste gang vi er her ..
mange af vore venner bor ret langt fra os - men vi har en del nyt at vise dem - dele med dem  - når vi får deres dejlige besøg. . !
(men det er jo ikke de eneste tidspunkter vi kommer her .. ) :-)
det er nemt at "trække vejret" i sådanne omgivelser - ikke sandt.  .?!
dette burde alle mennesker opleve - svært at være "sur" i disse omgivelser
vi sidder her, og bare nyder at være til - nyder at kan dele dette med hinanden :-)
lidt sjovt som udsigten - lysmæssig - ser ud fra forskellige vinkler . . .
det skifter mellem lidt diset
til rimelig klart
for at gå over i ret så diset :-)
til "blåt i gråt" :-) 
Intet af det er dejligere/flottere end det andet . .  det ER bare dejligt .. 
Sådan nød vi et par timer i naturen denne dag - men med morgenens besøg - som dagen startede - ja - da kunne det da ikke ende anderledes :-)))
 
retur til august nr. 4 "nordens Venedig" forts. til sept. nr.2  "Løkken"
retur til "den lyse side index"  
retur til "skyttens-camping.dk index"