2 x fødselsdage             1 x Jul   og 1 Nytår  
 
 
~ 2016 ~

December
en
"Festlig måned"

dec. nr.1
:-))  ja - dette var lidt sjovt - jeg har fødselsdag i dec. - og denne gang var det lidt "særligt" - jeg fik besøg at "Rudolf" som kom S U S E N D E :-)))
Så hurtigt at han efterlod et "flammehav" . . . :-))
(indrømmer modvilligt at det IKKE var tilsigtet - men udløseren satte sig fast) :-))
og sådan ser han ud "normalt" - der er såmænd ikke megen  hurtighed over ham. . .
Vi har et par fødselsdage i familien - i december ..  . her er der lagt op til den første :-)
Min veninde gennem mange år - ja - siden ungdommen  (og DÉT er mange år :-)))   ) har sendt denne smukke buket - som er lige "mine farver" :-)
Billederne er taget - netop til min veninde - så hun kan se hvor smuk den er ..  for dét er den - og jeg blev GLAD. . !
 
Nogle dage efter kom der så endnu en fødselsdag - på Sjælland - og - naturligvis - rejste vi så igen-igen til Sjælland . .
Så altså - Rejsetaskerne blev igen-igen  pakket - og en tidlig morgen gik turen igen-igen til Færgen . .
Ja - det er jo december nu - så det burde nok dale lidt med noget sne fra oven - men nej - det regner - det er stadig meget mildt - og dagen er ved at vågne :-)
Johh - "traditionen tro", dette billede hører jo til vore rejser :-)  (det bliver dejligt - og ekstra flot - når byggeriet - udvidelserne i området - er færdigt - og "alle spor bliver slettet" :-)
ja - igen nåede vi Færgen hvor vi "lægger os i venteposition" - og snart kan vi køre ombord ..
Turen over Sjælland gik også som planlagt - godt - og sikke da en modtagelse :-)) der var sandelig "pyntet op" - så føler man sig da VELKOMMEN her :-)))))
Igen blev det nogle dejlige dage - med megen hygge - latter - og gode oplevelser - med bl.a. en lang travetur i dejlige omgivelser - (på Vestvolden) i det skønneste "Vinter"vejr :-)
Her kan man "brænde en masse krudt af"  - og det blev der :-))  !!
(også i fortiden - men da var det noget andet krudt - desværre)
Her er det Batteritogs-magasinet der studeres - jah - man er vel MAND ..  :-) andre nøjes ikke med at kigge - her nærstuderes/afprøves  "in natura"
Hele Vestvolden er en dejlig oplevelse - et skønt "åndehul" som benyttes RIGTIG meget af  både motionister - Hundeluftere - Børnefamilier - og en Fåreflok - (altså RIGTIGE Får)
Stedet er også kendt af RIGTIG mange campister, da D.C.U Absalon ligger netop her. . .
Vestvolden blev opført 1888-1892 - som en del af Københavns Landbefæstning.
Voldanlægget er omkring 13 km langt - og fra Utterslev Mose og ned til Køge Bugt.
På turen rund er der mange oplevelser - både skøn natur og en del historie - fra div. Krige - op til "den Kolde krig" - her er et oplevelsescenter - også Bunkers er her.
Fra Campingpladsen - D.C.U Absalon - er der direkte adgang - ud af en Låge - så er man direkte på Vestvolden. . !!
Det er lidt utroligt at der er disse åndehuller - stort set "midt i København" - det tænker man ikke lige - hvis man ikke ved det ..
Meeen - det er nok mere disse omgivelser man ser for sig - når man tænker - ikke bare "København" - men "Sjælland":-)
Og, dog - for dette er virkelig et "særsyn" - stort set ingen trafik. . !!  (lige nu)
Imponerende Brobyggeri. .  alt i alt en dejlig travetur -
Som det jo er alle (der følger os) bekendt,  besøger vi ALTID vores (min) 92 årige (93 i Sept.) Faster - om vi så kun er der et døgn får hun ALTID vores besøg minimum 2 gange - og det er IKKE kun for hendes skyld - men også for vores - for hun ER en dejlig dame - som bare ALTID viser - og fortæller - sin glæde over mig - og fortælle alle - "der gider" høre på det ":"Hende har jeg kendt altid - da hun var 4 år hoppede hun i min Sofa i takt til den Musik hun hørte i radioen"
hahahaha . .  sikke en hukommelse . . . og endnu mere imponerende er:  hun kan også nemt huske hvad der skete i går :-)
En overraskelse : Vi kom om på P.-pladsen - hun var netop kommet ned - og ville på en lille tur - så vi næsten "Kørte ind i hinanden" - sidst vi var her sagde jeg :
"Vi kommer igen inden Jul - så ses vi igen" . . og det første hun sagde nu : "Neejii - som jeg dog har tænkt på jer i dag - at nu MÅ de da snart komme - hun SAGDE de kom igen inden Jul" .. .
Jo jo - hendes hukommelse fejler INTET - faktisk er det eneste hun "fejler" efter et slagtilfælde for maaaange år siden : "at hendes venstre Hånd og Ben ikke er meget værd" . . !
Men så er det jo godt der findes Kørestole!!
Hun SER perfekt - og hun HØRER perfekt (når altså hørerapparaterne virker :-)  ) hvad de så ikke gjorde i december - kan jeg høre på min hæse stemme :-)) ..
Efter et par dejlige døgn nåede vi Fødselsdagsfesten (som var årsagen til vores overfart) masser af hyggeligt samvær med "ungerne" (store som små) besøg hos min herlige Faster 2 gange - og besøg hos min kære Kusine og mand - og så gik det igen mod Færgen. . .
På vej mod Færgen mødte vi disse Festlige små mennesker . . :-))
De er her naturligvis hvert år i december - jeg husker dem straks jeg ser dem  - men ellers har jeg glemt dem straks efter (men jeg er jo heller ikke 92/93 år  (endnu) :-)
Festlige er de da - og man bliver afgjort i "smile-humør" :-) når man ser dem .. . TAK til beboerne her, for at sprede lidt glæde :-))
Kort efter stoppede vi - købte en buket til min Skoleveninde - jeg har søgt hende en del år - fandt hende desværre for sent - så siden er vi stoppet ved Grevinge Kirke - da det er her den kære Ellinor nu er . . .  en ganske speciel Pige var hun - !
Efter stop ved Ellinor - fortsatte vi det sidste stykke op til Færgen. .  i øvrigt nyder vi altid den meget smukke tur - og det skønne område denne del af Sjælland er . .
Nej - det er ikke den vi skal med - men da jeg så dette - tænkte jeg straks på Bovbjerg Camping - der så jeg lignende - det gav gode minder - både fra området - fra tiden i Tørring og samvær der med herlige "F"- venner - hvorefter vi var nogle der fortsatte op til Bovbjerg Camping - p.g.a. vi havde en aftale der.  .! 
Men dengang - og nu - var udsigten næste lig hinanden . . :-)  så - er man til det - så kan Bovbjerg anbefales ..
Så er vi fremme - og igen i "venteposition" - og tro mig - igen skal jeg "jages OP" . .
HADER det ..  .!!!!  :-((
Nå - det er jo lidt lyst endnu - så jeg må hellere lige stå ud og hen for at inspicere dette ingeniørarbejde - se om der er rust - skruer der er løse - eller andre svage punkter :-))
Faktisk er det flotte farver her i skumringen - ja - det er jo nærmest "Gyldne tider"
 
Som de fleste jo nok er klar over nu - (i skrivende stund er det Nytår) så altså : "Broen holdt mens vi kørte op - OG ned . . !!" :-))
Overfarten var fin - roligt - og snart var vi igen på "den rigtige side" af vandet - :-))) 
I hvert fald et par uger - inden vi igen tager turen over :-) 
(Derom senere)
 
dette er skrevet - og oploadet - d. 31/12 - den uigenkaldelige sidste dag i 2016 .. .
I dag - vi vil derfor ønske ALLE vore medcampister et herligt NYT år - gid 2017 må ha´ en masse godt med til os alle .. . !!
TAK for "følgeskab" i 2016 - håber det må fortsætte i 2017.  .
Tak for mange hyggelige breve - Tak for mangen en god og hyggelig "snak" når vi har mødtes derude . .
 
På GENSYN i 2017
Med mange - og venlige - hilsener fra
"Skytterne"
 
retur til Nov. nr.6 "Kolding/Spanien møde" forts. dec. nr. 2 "Nu´ det Jul igen"
retur til "den lyse side"index  
retur til "skyttens-camping.dk"index