2016
* Efter Baltikum
*
nr. 1
Så er vi hjemme igen efter en dejlig - og meget anderledes tur - nemlig til de 3 Baltiske lande - hvor vi har MANGE dejlige oplevelser med hjem -
For jer der endnu ikke set turen ses den Her.

Et herligt frodigt syn vi kom hjem til - seriøst. . !  Herligt - fordi genboen har en masse Haveaffald - og træstammer liggende synligt og meget skæmmende - men det ses ikke nu - så det ER - seriøst - et dejligt syn nu. .  :-))
lidt af deres haveaffald - afklip - stammer o.s. godt anes - men intet i forhold til hvad det var. .  så vi lader det grønne pryde ind til skel :-)
Vores grund er i 3 etager - dette er den underste - hvor vi har frugthave - i form  af buske og træer - med skønt afkast til fryseren. så det generer ikke med disse skønne grønne Farver . .  tvært imod - alternativet er værre :-)))
her er billede af vores "Vagthund" - den bor (heldigvis) udenfor - og passer "butikken" når vi ikke er hjemme :-) fine ben - ikke sandt?  og et kønt ansigt - med ikke SÅ smilende øjne (eller er det fordi jeg ikke er SÅ vild med at få "øjenkontakt" med den . .?! :-))
Træer og Buske bugner af frugter - så efter hjemkomsten skal der virkelig plukkes - og trods at vore Venner har været på "Frugt-plukke-tur her i vores fravær - ja - så kan vi ikke se de har været her - ser ikke ud til at mangle noget her  .. !!
Efter en tur på mange tusinde "siddende" kilometer (jo jo - vi har da også været ude at gå) men mest siddet - så er det herligt at komme ud at røre benene igen. . .  og det er jo stadig smuk sommer - herhjemme - så det er ren nydelse  ..
der er ikke meget der kan måle sig med en Dansk sommer - eller Danske skove . .  :-)
 
 
I livet går det - (for de fleste) - op - og
Ja, og. . det går ned :-))
(hvor mange grønne nuancer mon der findes.  .?!)
Inden September indfandt sig, nåede vi lige en tur mere i august - hvor naturen blev nydt (det bliver den nu HELE året.  .!!
   
retur til Juli nr. 4 "Rundtur i Regionen" Forts. August nr. 2 "På tværs af Grænser"
retur til "Den lyse side index"  
retur til skyttens-camping.dk index